Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Acer Nitro 5 AN515-42 gamer gépem. 2019. évjárat.
Nem vagyok informatikus, de hobbi szinten tájékozott vagyok és ritkán szembesülök hardware hibával, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy az alábbi leírás mire utalhat, mi hibásodott meg, azaz mit kellene cserélni.
Ma játék közben egyszer csak kimerevedett a kép, lefagyott a gép teljesen. Semmi baj ilyen előfordulhat. Újraindítottam, de nem tudod bebootolni a Win 10. Próbáltam javítással, rendszervisszaállítással, de semmi nem vezetett eredményre, mígnem a szomorú smiley-s kék halált kaptam.
Maradt a teljesen szűz Win 10 re-install, amikor jött a feketeleves. Végig ment USB-ről UEFI-ben a telepítés, majd az alapvető beállítások - kérdések közben (fiók elnevezés, online/offline fiók beállítása, diagnosztikai adatok küldése, billentyűzetkiosztás) újra megfagyott a kép. Újraindítottam a gépet, kiírta, hogy Windows javítása - diagnosztika stb....majd ismét bedobta az asztal megjelenítése előtt a beállításokat - kérdéseket. Most végig tudtam menni, de az asztal előkészítése szövegnél ismét befagyott a gép.
Itt feladtam. SSD hiba lesz? (M.2 van benne) Vagy van esetleg alternatív ötlet?
Hűtés megy, kép van, BIOS-t elérem. Hirtelen nem tudok másra gondolni.Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Google Chrome
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tudományos Pandémia Klub
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ThinkPad E490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest