Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommee
aktív tag
válasz poross #18285 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van.
Tudsz készíteni recovery lemezkészletet a "C:\Program Files\Acer\Acer eRecovery Management\Recovery Management.exe" segítségével(3 DVD) - ha még nem tetted meg.
Ezzel lehet visszaállítani a gyári állapotát a Win7-nek.
Én megnéztem az Everest segítségével a Windows lincensznél a telepítő kódot és nem ugyanaz, mint az alján található - esetleg ezzel a kulccsal lehet telepíteni lemezről Win7 Home Premiumot.
Még 1 mód van rendszervisszaállításra: a gép indulásakor Fn+F10 ha minden igaz, ezzel lemezről lemezre végzi a rendszer helyreállítását - nem szükséges a Recovery DVD csomag.[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
Meg tudna nekem valaki modnani hogy ACER TravelMate 2492 NWLMI -be milyen tipusu akksi valo pontosan? Teljesen meghalt, es neznek valahol a neten hozza...
Regebbi darab a laptop...OK
-
Tomics
addikt
Üdv! Adott egy 3 éves Acer Travelmate 4230, mostanában sokszor kikapcsol magától, szerintem túlmelegszik...mert régebben is csinálta de csak nagyon ritkán (pl ha weboldalon néztem egy videót (nem youtube, hanem más, az oldal saját videólejtátszójával ellátott videónál), de most már használhatatlan mert 5-10 percenként kikapcsol még böngészés közben is.
Szerintetek mi lehet a hiba oka? A héten viszem majd szervízbe hogy megnézzék, de ha alaplaphiba vagy valami hasonló akkor nem lesz 2 fillér gondolom annyit meg nem tudok rákölteni...
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz sziada5925 #18311 üzenetére
volt, de nem lett takarítva (ezt inkább a szervízre bízom majd, félek hogy elcseszek valamit). csak a memória lett kicserélve nagyobbra. lehet hogy az okozza ezt? de akkor kékhalálnak kéne lennie, nem? (kingmax 2gb 667mhz, a gyári is 667-es volt, csak 512-es)
az everestel meg leellenőrzöm, ha engedi feltelepíteni és nem kapcsol ki addig köszi!
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz sziada5925 #18313 üzenetére
De, meleg. Most mértem everestel, alaphelyzetben 67 fok volt a proci. Ez sok egy kicsit. Akkor valszeg ez lesz a hiba oka
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz sziada5925 #18315 üzenetére
elindítottam a facebook egyik alkalmazását+videót, egyből felment 95 fokra
le is kapcsoltam gyorsan, na így már megvan akkor a hiba oka, remélem egy alapos takarítás segít rajta. köszi még1x!PH! addikt since 2004
-
-
poross
csendes tag
Helló!
TravelMate 2492 NWLMI-be való akksi: BATBL50L6.
Magyarországon kb. 20-25e HUF de az eBay-on sokkal olcsóbb 28-35 Euro (ha ki tudod fizetni Euróban).
A gyári 4400mAh-ás de lehet kapni 5500-ast is. Én ilyet vettem fél éve és ahhoz képest, hogy kínai utángyártott jól működik.
http://cgi.ebay.ie/Battery-Acer-TravelMate-2490-2492-2493-3900-4200-4230-/190418373104?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_LaptopsAccessories_LaptopBatteries&hash=item2c55d1c9f0Eredetit ne is nézz mert egyet láttam az asszem 60e volt.
[ Szerkesztve ]
-
Schanyee
senior tag
Üdv!
Nem tud véletlenül valaki olyan szoftvert amivel be lehet állítani, hogy ne töltse addig az akksit a gép amíg mondjuk 80%-ra le nem merül? Naponta van 1-2 áramszünet sajnos itt, mindig csak 1-1 pillanatig és gondolom az nem tesz túl jót az akksinak, hogy 1 pillanat használat után 5 percig töltődik. Én meg nem tudom milyen kifejezésre keressek.
-
kacsaesokos
tag
Sziasztok!
Felteszem itt is a kérdésem, hátha kapok rá választ.
Van egy acer 5720z laptopom amibe tönkrement a VGA, egészen pontosan egy 8400es geforce, a szervízbe egy szerintem irreális 50.000ft-os javítási díjat mondtak, kérdésem az lenne, hogy valóban ennyibe kerülne egy videókártya csere? Vagy csak hülyének néznek? -
Tommee
aktív tag
válasz kacsaesokos #18322 üzenetére
Hivatalos szervízben bizony ilyen árakon kapsz bele új videokártyát.
Nézz szét itt a Hardveraprón, könnyen találsz, aki be is építi neked a csere kártyát, kb feleennyiért sem.
1-2 link:
-Nvidia Quadro FX3700M(HP,Lenovo) bármikor vihető!!!MXM notebook vga bazár!!!
-vga hibas notebookok javitasa.
-Nézz szét itt is -
Krila1975
csendes tag
válasz Schanyee #18321 üzenetére
Én konkrétan nem tudok, de ha ott ülsz a gép előtt, kihúzod a tápot, és hagyod merülni. Amúgy a 80%-ról töltés sem tesz neki jót. De amennyire én tudom, nem megoldható, ez szoftveresen, mert a hardver van úgy megtervezve, hogy saját maga figyeli az áramot, mennyit vesz az aksi. Ezért nem is tölt, egyforma árammal mindig.
-
Crusader01
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok ebben segíteni, mert sehol nem találok választ... Anyámnak van egy travelmate 2490-ese Intel gma 950 es vga karival. A probléma az, hogy a kép amit megjelenit az kisebb mint a kijelző felbontása. Szóval nem 1280x800 ban vannak a dolgok hanem 1024x768. Csak hogy a probléma a Biosban is fent áll de ugy hogy csak a kijelző 75%-a van használatban, szóval jobb oldalt és alul van egy fekete csik...Szinte mindent próbáltam de nem segit...Uj driver, uj bios,minden megvolt...Amugy az uj bios után egyszer kétszer bekapcsolt 1280x800 ban majd következő ujrainditásnálmegint visszaáll.... Tud valaki valami megoldást? -
wardred
tag
Üdv!
Lenne nekem egy igencsak idegölő problémám. Egy 5745G-s Aspire notival rendelkezem, amihez járt Windows 7 ugye. Winyó probléma miatt volt szervízben, miután megjött a szokásos gyári telepítést kaptam vissza.
Ezzel nem is lenne akkora nagy gond, viszont amikor vettem a notit tapasztaltam, hogy eltávolítani azt a röpke 1-2GB-nyi bloatwaret tart vagy 1 óráig, úgy döntöttem, hogy inkább cserélem is egyből az egészet, már csak azért is, mert a partícionálás órákon nem igazán vettek részt azok, akik kialakítják gyárilag.
Feltelepítem a megmaradt MSDN-es Home Premiumot a gép hátoldalán levő kóddal, felmegyek a genuine validatorra, és azt mondja, hogy átment. Tök jó, csak a win úgy gondolja, hogy nincs aktiválva.
Felhívom a szervízközpontot, és azt mondja az illető, hogy idézem: "Csak a gyárilag telepített windowshoz jó az ön gépének hátoldalán található kód".
- WTF -
Felajánlotta, hogy a szoftver árában tesznek rá ők megint rendeset.
Mit tegyek? Nincs online iso? Mi az, hogy csak az övékével jó? Minden HomeP. Win7 iso ugyanaz nem? Az én kódom miért nem jó egy másik lemezzel????
-
wardred
tag
Probléma megoldva, az aktivátor volt csak bugos.
Egyébként ha valaki ilyen problémával találkozna, annak a következőket kell tennie:
- Futtatás -> "slui"
- "Telefonos aktiválás" opció, majd követed a dialógus ablakban az utasításokat,FIGYELEM!
Amikor a telefonban a gép elkezdi diktálni az aktiváláshoz szükséges mező kódokat legyen készenlétben egy TXT és abba gépeld be, hogy később ha bugos lenne az aktivátor ne kelljen ismét telefonálni!
Amennyiben nem lenne aktív a "Tovább" gomb, kezd el előről (itt jön be az txt-be gépelés szerepe). Esetleg a gép újraindítása, ha úgy sem jó.
ps: semmirekellőszánalmasszutyoksupport...
-
tg08
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ez megér 66ezer forintot?
-
beach head
senior tag
hello egy érdekes probléma merült fel nálam:
gép aspire 5530
webcam acer crystal eye 1.3.mp
namámost ehhez van 3 féle driver : bison, suyin, chicony
először is melyik a jó? mér kell 3 drivert csomagolni egy camhoz és ménem írják le akkor máe h melyiket célszerű telepíteni... na mindegy ettől függetlenül windows 7 keres hozzá drivert a neten akkor meg minek ez a 3.....
másodszor messenger: videohívásnál áthuzott piros kam képe jelenik meg a saját képem helyett na hogy ez mért van amikor skypeon meg vcideochates oldalakon működik a cam ezt nem tom... valaki esetleg?
vagy csak csupán szar windows termék a messenger is és azért?
-
fecc87
tag
válasz beach head #18335 üzenetére
A driverek közül azt rakd fel, amelyik szimpatikus.
A videókép pedig: nos, a messenger a haveromnál is elég furán ismerte fel a kamerát, nem indította, mikor szerettük volna, csak mikor a másik gépről indítottunk videóhívást. Lehet h nálad is ez van.
-
sziada5925
aktív tag
válasz beach head #18335 üzenetére
Nekem is ilyen gondom van az Aspire 5732ZG-vel, de sajnos akárhonnan indítjuk a videóhívást, nem működik a Messengerrel a webcam
Üdv: Ádám
-
csordizoli
csendes tag
Üdv Urak, problémám adódott egy Acer Aspire 5738ZG-vel, talán tudtok segíteni. A probléma az, hogy XP-vel még ment a bluetooth gond nélkül, de Win7-nél már be sem lehet kapcsolni, legalábbis a visszajelző ledje nem világít. Ennek köszönhetően drivert sem tudok frissíteni, mert félúton kéri az eszköz bekapcsolását, amit ugye nem tudok megtenni. Ötlet, tapasztalat? Köszönöm előre is, Csordizoli
-
beach head
senior tag
válasz csordizoli #18338 üzenetére
szerintem szedd le az acer honlapjáról a drivert... Broadcom Bluetooth Driver 6.2.1.800
de ha megtetted már akkor nems szóltam
-
csordizoli
csendes tag
válasz beach head #18340 üzenetére
Ja, leszedtem már, de telepítés közben kéri a bluetooth bekapcsolását, de azt meg ugye nem tudjuk megtenni.
-
fecc87
tag
válasz csordizoli #18341 üzenetére
A bekapcsolásnál nem a bluetooth gomb bekapcsolását érti, amivel csak a lehetőségét aktiválod? Telepítésnél semmi sem várhatja el, h működjön, mert különben nem kell a driver.
-
csordizoli
csendes tag
válasz csordizoli #18343 üzenetére
Ja, most látom, hogy nem fogalmaztam elég pontosan. Telepítés alatt nem az OS telepítését, hanem a driverét értettem.
-
aram01
nagyúr
sziasztok kérdeném hogy mennyire játékos ez a noti? [Acer Aspire 5738Z-423G25MN] bc2 elmenne még rajta?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Tomekk.
aktív tag
-
laceeek
aktív tag
-
zsero
aktív tag
Van szerintetek olyan bolt valahol az országban, ahol mielőtt megveszem a laptopot kipróbálhatom a SetFSB-t, és ha nem megy a laptopon akkor nem kell megvennem, ill. visszavihetem? OC-zett 450m-es 3820TG-vel csináltak 10k-t 3dmark06-ban, áá, annyira jó lenne kifogni egy OC-zhetőt.
-
beach head
senior tag
válasz aram01 #18345 üzenetére
az én 5530asomon hd3200al meg 2 giga rammal megy a cod mw2 lebutítva
s bluetoothoz csak annyi h ezen is van bluetooth gomb kibekapcs, csak épp bluetooth nincs a gépbe
igazából az igazi gamer notik elég drágák.... és nem lenne jó pl ha szétolvadna játék közbe a cucc mert ugye nincs olyan hűtésük mint az asztali gépeknek
szerintetek mennyiért tudnám eladni aspire 5530 2009 karácsonya körüli vétel asszem, lejárt gari de zsíruj tápegység anno 126ezeré vettem
[ Szerkesztve ]
-
tzatzikiii
tag
válasz laceeek #18347 üzenetére
En masfel honapja vagyok egy ilyen tulajdonosa, eddig semmi rosszat nem tudok rola mondani. Csendes, nem melegszik, szep a kepernyoje (bar az 1680x1050-es elozo notebook felbontas utan kicsit nehez volt megszoknom ), kenyelmes a billentyuzete, jo a gep fogasa, tokeletes a webcamje. Az, hogy a hardware-e szuper ar/ertek aranyban, azert nem nyer emlitest a felsorolasomban, mert azt mar az adatlapjan is lathatod.
Szoval en szeretem, pedig nagyon finnyas vagyok laptopok teren. Eddig mindig sokkal dragabb laptopjaim voltak, de miutan azok is amortizalodtak 3-4 ev elteltevel, ugy voltam vele, hogy inkabb maradok a 200 k alatti arkategorianal, es hasznalom azt 3-4 evig, mint egy dragabbat, hogy aztan csak bosszankodjak kesobb. Egyelore nagyon kellemesen csalodtam az Acerben, komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest