Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
Bocsi, nem akartalak minden fronton letámadni

Csak teljesen értelmetlennek látom egy formátumhoz sok kódeket felrakni. Minek? Az nem baj, ha felkínálod a választási lehetőséget, csak a kódekpakkokat azoknak a lúzereknek szánják (gondolom
), akik abszolút nem értenek hozzá, és a ''tegyünk fel mindent azt jó lesz'' módon gondolkodnak.
Nem tudom melyik csomag működik úgy, hogy rádiógombal választ DivX XviD és ffdshow között, mellé felteszi az AC3Filtert, egy valami OGG demultiplexert, meg egy MPEG2 dekódert. Ezzel a filmek 99,99%-át le lehet játszani. Jó, tegyél még hozzá egy DV kódeket, meg mondjuk Matroska demultiplexert.
Aki tömöríteni akar, az már ért hozzá annyira, hogy feltegye ami neki kell, így szerintem dekóder-only szűrőket kéne csak beletenni. -
L3zl13
nagyúr
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
KAMI, nem vagyok kodekpakk párti, de ha 1 dolgot megoldasz nekem benne tökéletesen, akkor ezen túl egy szavam sem lesz ellene.
A telepítő figyelje, hogy mi van már fent a gépen alapból. Azt ne rakja fel újra, ne írja felül mással, és uninstallkor ne szedje le! (Legalábbis ne kérdés nélkül. Figyelmeztessen egyenként, vagy legyen általános opció, hogy felülírja-e a fent lévő változatokat.)
Nem szeretem, hogy valami össszegabalyodik egy gépen a kodekpakkban, és utánna kodekpakkal nem megy semmi, ha meg leszedem, a windows még a PCM WAV-ot sem ismeri fel többet.
Bár attól félek rajtam ez se segít, mert a lámerek lazán rányomnak az ok-re hogy felülírhatja a fent lévő verziót...
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest