Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyno
tag
Ugyanez volt nálam is.Nálam is, hol egy perc, hol több után meghalt a gép(fekete képernyő). Aztán bios default. Nem segített. SP2 se. Mit tudtam tenni, neki hasaltam a biosnak és most minden faszántos. Hogy mi a megoldás, azt nem tom, mert annyi mindennel próbálkoztam, hogy vissza gondolni is rossz. Mindenesetre csináltam fotókat a biosról
, hogy legközelebb ne kelljen vele órákat szívni. Ezeket eltudom küldeni, ha gondolod. -
Cyno
tag
Igen, a 3rd Eye van nekem is,úgyhogy megnyugodhatsz.
Sípolnak a kondik? Lehet, hogy a levegő, amit a proci ventije nyomat.
Nektek hitelesen mutatja az Eye a szoba(külső) hőmérsékletet? Mert nekem többet mér a ténylegesnél. Mondjuk emiatt nem fogom vissza vinni. Lehet, hogy itt is megfigyelhető az Abit „betegség”, hogy többet mér a valósnál. -
Cyno
tag
Nekem is ekörül van a proci hőmérséklete,de akkor megnyugodtam .
Egyébként utána néztem ennek az inkompatibilitásnak. Az Aqua árlistáján is ezt írják a kártyahoz, vagyishogy nem müxik atival. De a simma kv8pronál ezt elhagyták. Akkor ezek szerint csak a 3rd eyeos változat nem bírja az atit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Canon EOS DSLR topic
- World of Tanks - MMO
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Router gondok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest