Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Hűtött tápstab-ok és kondik, feszültségek kicsit stabilabbak, bár nagy terhelésnél már a táp is közrejátszik. Én anno azért vettem mert szükségem volt a sok vezérlőre, mert sok hardware-em van. Ha nem lett volna sok akkor nem ilyet vettem volna.
Objektív véleménnyel nem nagyon tudok szolgálni, mert amelyik gép eddig megfordult nálam, azok mind stabilak voltak (ha meg nem akkor hw hiba volt az oka).
Tuningra jó mindkét lap, majdnem ugyanugy néznek ki, csak a max3 jobban felszerelt.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest