- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesch
tag
válasz
KergeBirka #28 üzenetére
Me mé?
-
edward2
addikt
válasz
KergeBirka #19 üzenetére
Do Not Power Off While Saving BIOS!
Probálkoztam nullázással jumperrel elemet még nem vettem ki de délután kiprobálom.ha nem megy akkor viszem usersba aztán majd vmit mondok hogy hát elromlott csak ugy.találják ki mi a hiba.oldják meg vagy nem tudom.mellékesen felhivtam europacomputert aztmoindták 4000ért égetnek uj biost az an7-es lapba. -
edward2
addikt
válasz
KergeBirka #13 üzenetére
jah erről meséltek most munkatársak.iszonyatosan szétbasz ideg.mindenképp meghlat különben?
-
kdsata
csendes tag
válasz
KergeBirka #6 üzenetére
Pontosan nem tudom talán 1.0 ? amivel kijött.Egyébként eleinte nekemsem volt megbizható, de ez már a mult pedig semmit nem csináltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest