Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Üdv! Problémám ügyében több témát végignéztem, de amihez írni tudnék, azok már zárolva lettek...
Tegnap (01.23.-án) üzemeltem be ezt a lapot, mivel az előzöm (Gigabyte) felmondta szolgálatát, vélhetően chipsethiba miatt. Beszereléskor a régi konfig cuccai is költöztek aminek tartalma:
P4 3Ghz/1M/800FSB HT proci
4x512 Ram DDR400, ebből 1 DDR266 van (tudom nem jó, egyelőre ez van itthon)
2 vinyó (SATAII és IDE)
DWD RW
Hangkártya és hálókártyaA probléma pedig az volna hogy a szokásos BIOS betöltésekor mikor már a vinyókat olvassa be kiírja a következőt:
Cpu is unworkable or has been changed. please recheck-cpu soft menuAz alábbi linkben lévő topic zárolva van, az ott leírtakat mind megcsináltam, de hasztalan
Témával kapcsolatos zárolt topicBIOS frissítésről is szó esett, na azt nem tudom, sőt nem merem megcsinálni. De az illetőnek megszűnt azzal a problémája, így ha van valaki aki nagyon profi ebben, és leírja nekem itt vagy akár privátban lépésről lépésre a műveletet mint egy óvódásnak, nagyon megköszönném.
Nem tudom milyen verziója van ennek a BIOSnak, de itt a lap CPU támogatási listája: CPU-k
A válaszokat előre is köszönöm!

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest