Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Milyen forgószéket ajánlanátok napi 8-9 óra munka, 2-4 óra játék, tehát átlagosan napi 10-12 óra igénybevételhez?
176 cm vagyok és kb. 100 kg.
A fejtámasz és karfa mindenképp elvárásom lenne.
A rászánt összeg kb. 50-70k. Ha szükséges kb. 100k-ig el tudok menni, de nem nagyon szeretnék. Lehet irodai, lehet gamer szék is, a legfontosabb szempont a tartósság és a kényelem.Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
formula01
senior tag
Fenti hozzászólásom még kiegészíteném annyival, hogyha a fenti keret nem élég, mi lenne az, ami a leírt felhasználásra és terhelésre ajánlható?
Illetve a fent leírt felhasználásra mi a véleményetek erről a székről?
45K-ért vállalható?
https://jysk.hu/dolgozoszoba/gamer-szekek/gamer-szek-nibe-fekete-piros[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
formula01
senior tag
Esetleg erről mi a véleményetek?
https://edigital.hu/gamer-szek/trust-gxt-707-resto-gamer-szek-fekete-p814791
150 Kg teherbírást írnak, amit nehezen tudok elképzelni ilyen árban, de talán a 100 kg-m azért bírnia kellene, főleg, hogy fogyóban vagyok.
-
formula01
senior tag
Kicsit beleástam magam a szék témába a napokban, és úgy vagyok vele, hogy inkább veszek 100e körül egy becsületeset, mint 60e-ért olyat, ami sose lesz az igazi, 3 év után meg biztosan kuka.
Az igénybevétel nem változott:
Napi 10-12 órát töltenék benne, 8-9 óra munka, 2-4 óra játék kb. 176 cm vagyok és ~ 100 kg.Erre egy Arenaracer Craftsman megfelelne véleményetek szerint a következő 4-5 évre? Súlyomban épp fogyóban vagyok, ennél nagyobb terhelés biztos nem lesz, kisebb lehet, ha többet kell bejárnom az irodába.
Látom, hogy most kb. 125e de tavaly is volt elég szép akcióban, szerintetek erre érdemes várni? 1-2 hónapig meg kibírom a jelenlegi székemen ha mondjuk újra lenne egy 20-30e Ft leárazas black friday környékén.
Illetve utolsó kérdéseim, Arenaracer székeket hol érdemes vásárolni, a gyártótól, vagy melyek a megbízható viszonteladók? Esetleges garanciális probléma esetén ha viszonteladónál veszem, lehet közvetlenül a gyártót keresni?
Illetve ha nem ezt, akkor melyik széket ajánlanátok?
Előre is köszi!
-
formula01
senior tag
-
formula01
senior tag
+1 kérdés, a 176 Cm magasságomhoz a Craftsman vagy a Titan lenne inkább ajánlott? Sajnos élőben nincs módom kipróbálni.
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztelek titeket székekkel kapcsolatban. Szerettem volna megvárni egy black-friday akciót, de sajnos a hátam és derekam nem ért velem egyet, úgyhogy eddig bírtam.
Arenaracer craftsmanra esett a választásom, viszont fogalmam sincs honnan rendeljem.
Árukeresős találatok közül melyiket ajánlanátok?
Az arenaracer.hu a forgalmazó hivatalos oldala?Előre is köszönöm.
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Kollégám ArenaRacer Supreme szék vásárlásán gondolkodik. Afterhours.hu-n van esetleg most valamilyen felhasználható kupon kód, amivel egy kicsit még lehetne a szék árát lentebb tornászni?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest