- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
De az, csak azt próbáltam leírni, hogy a műbőr sem egy fajta létezik, mint ahogy textil sem, rengeteg féle van belőle kopássállóság szempontjából.
Egyetértünk.
És igen, a műbőrt, ahogyan a rendes bőrt is illik ápolni és időnként átkenni ápoló szerrel, hogy ne száradjon ki, keményedjen fel és kezdjem hámlani.
Gondolom hogy így van, nekem sose volt egyik se.
Tegyük hozzá hogy nekem eddig csak gagyi műbőrhöz volt balszerencsém.A valódi bőr marha jól tud kinézni, de autóba is utálom, nem szellőzik, tapad, nyáron hamar átmelegszik a rosszabb szellőzés miatt, télen meg olyan hideg mint állat.
Személy szerint nem értem miért kedveli ezt bárki is, de különbözőek vagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest