Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem ülj hokedlin vagy feküdj addig, amíg veszel egy normális széket...

Amit én a möbelixnél vettem olcsó forgószéket, az ahogy nézem most 15 ezerrel drágább, de annyit azért nem ér (tudom válság meg háború). Összerakni nem lehetett a leírás alapján, de a möbelix honlapján a 3-ból az egyik rajz passzolt a csavarokhoz. De így ís szúrt hátul, rájöttem még így is hosszú a csavar. Az imbusz szar csavarokat rendes (rövidebb) hatlapfejűre cseréltem, azokat meg is lehet húzni erőből. Kb 10-esért vettem géles pántos ülőpárnát. Időnként meg kell fújkálni zsírzóspray-el ahol nyikorog. Én is kb. 90 kg vagyok, és szinte mindig hintázok. De vegyél szerintem drága jó széket amit itt ajánlanak, és amit lehetőleg ki tudsz próbálni valahol!
-
pacilos
csendes tag
sziasztok! 30.000-80.000 ft között milyen széket forgó vagy gamer ajánlotok számitógépezéshez?
azt olvastam hogy 100k alatt mind szar.
tehát akkor jót úgy sem kapok, akkor nem fogok 80er vásárolni.40-60e között melyik forgó széket vagy gamer széket ajánlanátok?
187cm átlagos test súly, napi 4-8 óra használat.
legyen karfa meg a dőlés szög állitható legyen de nem tudom hogy mi lehet még fontos
tudna valaki ajánlani valamit, amit megvásárolt és nem bánta meg azonnal. -
törölt tag
Nem próbáltam, igazából azt szeretném megelőzni, hogy odamenjek potyára és valami szennyet lássak.
Az a baj, hogy számomra csak a Mömax, Möbelix és a Jysk jöhet szóba, ugyanis nem tudok elmenni máshova, illetve megvárni sem tudom, hogy egy netes megrendelés megérkezzen, hanem tényleg nekem holnap kell elmennem és vennem egyet.
A nyikorgás egyébként engem nem szokott zavarni, hozzászoktam sajnos. Viszont a lötyögő alkatrészek engem is zavarnának. Viszont ha jól gondolom a fent említett 3 áruházat hagyhatnám is a fenébe és nézelődhetek máskor, ugye? Persze a Jyskre nem tértem ki előzőleg, de velünk meg nekem nincs túl jó tapasztalatom..
-
bepken
veterán
válasz
üzenetére
ezeket megnézted és kipróbáltad élőben is? ha még nem tetted, érdemes volna.
azért mondom ezt, mert ezek a székek elég sokban eltérnek egymástól, akár csak méreteket vagy épp kialakítást nézzük. személyes tapasztalatból kiindulva én egyiket sem (mármint se széket, se áruházat!) ajánlanám senkinek.
hasonló árkategóriában próbáltam még tavaly egy széket az XXXLutz-ból, de 1 hónapot se bírt ki nálam, nyikorgott és lötyögött minden alkatrésze (szerencsére szó nélkül visszavették)
-
törölt tag
Sziasztok!
Az alábbi székekkel kinek milyen tapasztalata van?
Mennyire tartanak, minőségiek és kényelmesek?https://www.moemax.hu/p/fonoeki-szek-us-64-0048980036
https://www.moemax.hu/p/fonoeki-szek-us-102-0048980050
https://www.moemax.hu/p/modern-living-forgoszek-szuerke-fekete-eric-002674006001
https://www.moemax.hu/p/modern-living-gamer-szek-szuerke-speed-002926009901
https://www.moebelix.hu/p/moebelix-fonoeki-szek-orlando-002381023401
https://www.moebelix.hu/p/fonoeki-szek-linz-002926008201Illetve ti melyiket választanátok?
-
ITrex
tag
Sziasztok!
A jelenlegi occó vagy 10 éves székem után aminek a háttámlája már rendesen nem tart semmit se (kárpitcsere többször volt rajta), szükségem lenne otthonra egy kényelmes, jól tartó székre. Könyöktámasz nem létfontosság, eddig sem volt és léteztem nélküle. 65 kiló vagyok és 189cm magas. A keret nem sok, max. 40k HUF. Ezt nézegettem mert kinézetre nagyon jól néz ki meg a vélemények alapján kényelmesnek/jól tartónak tűnik. Ha pedig nem ez, akkor várom a további ajánlásokat mit lehet kapni ennyiért ami többet ér, mintha a konyhai stokin üldögélnék. Köszönöm!
-
zolika15
tag
Sziasztok.
Véleményeteket szeretném kérni, szék vásárlás előtt állok az ergonomikus irány az ami jobban tetszik, nézelődtem és nem igazán találtam meg a nekem valót, 193/90 kéne valami ami azért még normál emberi áron van (ha persze van ilyen). Köszi a válaszokat.
-
bepken
veterán
Srácok, a Black Edition (hybrid műbőr) mennyivel jobb a sima műbőrhöz képest? megér 20-25ezer forintot?
csak mert most ipon és pcx is hirdet 120k környékén műbőr HERO-t
-
válasz
petertoth123
üzenetére
Szia!
Én 174/80 vagyok. Többet megpróbáltam, de végül az ArenaRacer Craftsman lett. Tetszik, kényelmes, szép, minőséginek tűnik. (Noblechairs is az egyébként) Ebből a székből épphogy leér a lábam, Noble-nél nem találtam olyat amiből leért volna teljesen, és ez nálam szempont volt.
-
petertoth123
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék új széket vásárolni, de nem tudom melyik lenne számomra ideális. 170 cm magas vagyok, 72 kg. ArenaRacer, illetve a Noblechairs kínálatából melyik lehetne jó?

Esetleg más javaslat?
Előre is köszönöm a segítséget.

-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Erről a székről van tapasztalat valakinek?
[link]
Ennyi a keret, úgyhogy 50 felé nem mehetek (a főnök ennyit szán rám
)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Bocsánat nem teljesen ideillő kérdésért, de nem találtam igazán megfelelő fórumot.
Forgószékemben eltört körben annak a kerek lyuknak a hegesztése, ahová a gázrugó felső része beilleszkedik, a képen pirossal bekarikázva
Lehet ilyen fém keretet kapni, de egyiknél sincs odaírva, hogy mekkora a kerek lyuk átmérője, ahová a gázrugó felső része beilleszkedik.
Minden gázrugó háza egyforma átmérőjű azon a részen, ezért nincs odaírva a méret?
-
8petya8
csendes tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Szia!
Én megvettem amit linkeltem, prémium
Ajánlom
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Milyen széket ajánlanátok napi 8 óra használatra 70-80(max 100e körül)?
186cm/80kg
Ikea Markusnál van jobb választás?Köszönöm!
-
8petya8
csendes tag
Köszönöm, akkor megbízhatóak!
-
8petya8
csendes tag
Nem tudom mennyire megbízhatóak
-
Ispy
nagyúr
Hát az ikeás székek aztán tényleg gagyi hatásuak, de inkább azt mondanám, hogy nekem ez a 100k alatti világ mind az, mindegy melyik boltban néztem. Csodák nincsenek, kevés pénz, kevés anyag.
Lányomnak vettünk 60k-ért forgó széket, kb. mint valami játék szék, egy vicc ennyi pénzért.
-
8petya8
csendes tag
Noblechairs EPIC vagy talán még ez, tehát 3 szék közül melyik?
köszönöm
-
8petya8
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, 2 szék közül választanék 180/88kg
ArenaRacer Titan vagy ArenaRacer Craftsman, titán jobban tetszik, de félek hogy a fejem nem támassza meg vagy kicsi lesz, mivel rövidebb a támlája a mint a craftsmané!
Köszönöm válaszotok
Petya.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
2020-ban vettem egy CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-OR typusú gamer-széket, amivel eddig úgy különösképpen nem volt bajom, ám sajnos időközben felszedtem jó pár kilót, így ez a szék kezd egy kissé szűkös lenni. Ezért szeretném lecserélni, mindenképpen egy olyanra, amiben kényelmesen elfér a jókora ülepem, és nem kell magam összehúzni benne.

Jelenleg 120 kiló vagyok, 185 cm magas, és sajnos elég terjedelmes, úgyhogy mindenképpen több-XL-es méretre való széket szeretnék.

- Naponta minimum 4 órát, de hétvégenként akár 10 órát is ülök benne (Persze nem egyfolytában, de sok a dolgom, és mivel meló mellett nem sok időm van, így hétvégén kell bepótolni az elmaradást).

- Minimum 150 kg teherbírással kellene, na nem azért, mert annyira meg akarok hízni, már ez is sok (Mondjuk 120 kilós sem akarattal lettem), de azért jó lenne, ha nem csak éppen hogy elbírna.

- Olyan kell, ami nem kagylóülés, azaz inkább irodai székre gondoltam, nem gamer-székre, szélesebb ülőpárnával, mivel sajnos összecsukott lábbal már nagyon kényelmetlen nekem ülni. És elég széles is legyen, mint mondtam, több-XL-es méret.

- Árban 100K környékén gondolom, picit lehet több, de ne sokkal, mert annyi már nem fér bele.
(Olcsóbb lehet nyugodtan.
) Szóval ilyen nagyon márkás, 200K körüli székeket ne ajánljatok, mert bár tudom, hogy azok az igaziak, de sajnos minden egyre drágább, már nincs annyi félretehető pénz, mint régen.Ja, és mindenképpen magyar webshopból kellene, ahonnan utánvéttel kiküldik, és ne kelljen hozzá regisztrálni, ha nem muszáj. Köszi előre is.

-
maglew
aktív tag
válasz
jonhy86
üzenetére
Milyen benne ülni? Kényelmes? jól tart? Fejet jól megtámassza? Nekem home officera kelle valami normálisabb irodai szék, de az ilyen XXlutz, Jysk, Mömax székek valahogy nagyon kényelmetlenek és gagyi hatásúak. Ikeát a jövő héten nézem meg, arról jobbakat hallottam, de kb 50 ezering milyet érdemes venni ami nem nyikorog, nem esik szét 2 év múlva, nem jön le róla a műbőr...
-
Merchior
tag
válasz
Tesomatee
üzenetére
Egymás mellett van itthon egy Secretlab Omega és egy Arenaracer Craftsman, illetve tesómnál pár utcával feljebb Noblechairs Epic.
Egymás mellé állítva a hármat, észre lehet venni abróbb különbségeket, leginkább anyaghasználatban szerintem (Arena-nál picit kevesebb a fém az én szememnek). Amúgy ha csak önmagában az Arenaracer-t nézem, abszolút ugyanaz a minőség, jó összeszerelés, masszív szerkezet, az elmúlt másfél évben egyelőre tartósnak is bizonyul. Eddig ez az első rendes székem, nekem eddig mindennek tűnik, csak noname-nek nem.
Én bátran megvenném az Arena-t is, ha számít az árkülönbözet, én nem csalódtam - az 5 év gyártói, hazai gari pedig szerintem vonzó dolog
Mégegy dolog: az Afterhours webshopjában találsz néhány vásárlói értékelést, tudtommal ők magyarországi hivatalos viszonteladók
Ha budapesti vagy, a Gamerland nevű helyen ki tudod próbálni az Arenaracer székeket
-
Tesomatee
tag
Azért noname számomra, mert nincs egy tetves teszt, youtube videó (ami angolul beszél) vagy bármi értelmes anyag a székekről. Pedig baromi jó lenne egy összehasonlítás. Mert én is mondhatom hogy de jó az xy márka, de sosem ültem még heroban, titanban stb. és lehet hogy sokkal jobbat kapnék más márkákból ugyanazért az árért. Nagyon tetszik a supreme, de szkeptikus vagyok
A hero black editionnel meg úgy érzem nem nyúlhatok mellé, de ha a supreme meg jobb vagy minimum ugyanolyan akkor buktam 25 ezret mert annyival lenne olcsóbb a supreme 
-
LZs?!
aktív tag
Sziasztok
Hamár említésre került az ArenaRacer...
Az eltelt hónapok során elejtett infomorzsák alapján szűkítettem le három opcióra a listámat.
105kg, 190cm | napi 8-10 óra ülés | nem csak a székkel együtt helyezkedem/forgok, hanem a széken belül is dőlök jobbra/balra/előre/hátra.
Ti melyiket választanátok?
Noblechairs HERO
MERRYFAIR Spinelly
ArenaRacer Dark Desert II
Köszi előre is.
-
Tesomatee
tag
Sziasztok!
Sajnos tönkrement a székem, új kell. rengeteg tipródás után a noblechair hero black editionre és az arenaracer supreme-re szűkítettem. Mi ezekre a székekre a verdikt? a Noble tudom hogy jó de az 25-el drágább. Az arena jónak néz ki is textil de semmi infóm nincs róla, "noname" magyar brand. Segítsetek kérlek! -
Tibro5
senior tag
Nekik van kiállítótermük ahol az összes modellt ki lehet próbálni.
BLUE Business Interior Kft
H-1138 Budapest, Váci út 135-139/a
www.blue.hu
De készülj fel hogy nem lesz olcsó, kb. 1100 EUR most egy gesture pár hete kértem ajánlatot. -
khlan
csendes tag
Sziasztok, van tippetek, hogy egy steelcase gesture-t hol tudnék kipróbálni budapesten?
-
jonhy86
csendes tag
Végül inkább ilyent rendeltem ThunderX3 BC1 BOSS [link]
-
ForRedGlory
félisten
Tud valaki olyan helyet, ahol költségtakarékosabban be lehet szerezni Herman-Miller Aeron széket?
-
jonhy86
csendes tag
Valakinek van ilyen esetleg vélemény tud írni
[link] -
demoninpain
csendes tag
Sziasztok,
Antares Oklahomával van tapasztalata valakinek?
Esetleg milyen széket ajánlanátok home officera max 150k-ig? 180cm 70kg -
Tibro5
senior tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Köszi
-
malacka87
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Hali én nem olyan régen vettem 22-es verziót. Eddig egy negatívum van az előző székhez képest. Könyöktámasz elég kotyogós. De gondolom azért mert itt már előre hátra jobbra balra is lehet mozgatni. Valamit valamiért.
-
Tibro5
senior tag
Sziasztok,
Profim AccisPro székkel van valakinek tapasztalata? Megéri az 500 euros árat 5 év garanciával?
Hogy bírja hosszabb távon? -
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
A Secretlabs Titan 2020 és 2022 székek között mi a fő különbség, tudja valaki? A honlap alapján úgy látom hogy a deréktámasz mozgatható föl-le a 2022 verzióban a korábbi előre-hátra mozgás mellett, de más különbség nem nagyon tűnt fel az új színektől eltekintve. Vásárolt valaki a 2022 modellből? (a 2020-ból többen is ahogy olvastam). Megéri a felárat a 2022-es modell szerintetek? A 2020-kat is ugyanúgy árulja még a cég és jobb áron vannak, most még summer sale-ben ráadásult.
-
Imy
veterán
Én nagyon sok vacillálás után ezt vettem: [link]
A lényeg volt, hogy szövet legyen, ne műbőr, mert ami jó az drága, a többi gagyi.
Lehessen a háttámlát dönteni, és legyen kartámasz. Esetleg van valakinek iylen, hosszabb távon milyen? -
LÁZ
addikt
hali
Otthonra, szülőknek keresek széket, gép előtt 3-5 óra között kattintanak átlagban, bár ha apuka elbóbiskol, akkor ez nyilván több
Keret: 30-40k
eddigi opcióim
ikea vonalon, a [Millberget] (32k), és az [utespelare] (familyben 34k az 50 helyett)
emag vonalon [Kring Sidney fit] (44k) ez volt akcióban is, de arról lecsúsztamHa esetleg vki tud alternatívával szolgálni, akkor megköszönöm, legkésőbb hnap rendelném, hogy a jövő7re kiszállítsák otthonra, és össze tudjam pattintani nekik a 7végén.
-
zyndar
tag
Erről a székről van tapasztalata valakinek?
-
Fifi
őstag
Az itt olvasott konzolvilágos bontott tippek alapján fiam is vett egy Noblechairs EPIC Fekete (NBL-PU-BLA-002) széket bontottan 75eFt-ért.
Szerintem teljesen új volt, mindenen fólia, szerelés, használat nyomai sehol.
Egyetlen szépséghibája, hogy az ülőlap hátsó részén van egy kb. 1,5 cm-es vágás.
Fiam azt mondta ezzel együtt tud élni.Köszönjük a tippet!
-
Viktor77
titán
Sziasztok!
Nitro S300-at tervezek venni.
Van ilyesmi árban (70K) amit érdemes megnéznem (azt látom, hogy egyes Tesoro modellek is vannak ennyiért)?
172 centi vagyok, 65-70 kiló között, szóval nem lesz nyúzva a szék.Illetve, akinek van már, az megmondaná, hogy a karfa milyen anyagból van? Nincs rajta borítás, azt látom, de sehol nem említik (ami videókat eddig néztem), remélem nem túl kemény.
-
zyndar
tag
Sziasztok!
Rendszeres napi használatra (home office miatt) keresnék széket. 190cm és 95 kg vagyok. Ami fontos, hogy ne műbőr legyen a borítása és mondjuk 90k a keret rá. Tudnátok ajánlani valamit?
Köszi szépen. -
tewe79
csendes tag
sziasztok, gyereknek (160-170cm között, ~40kg) milyen széket ajánlanátok? napi 1-3 óra üldögélésre?
Köszi -
withfield
csendes tag
Sziasztok!
Apósom 60. Szülinapjara szeretnénk meglepni egy kényelmes gamer székkel fontos lenne a kényelem. Hátfájós gerincsérvvel műtötték régebben és sok mindene fáj, 75 kg 165 cm magas sokat ül a gép előtt.
Ez a jelenlegi családi ajánlat:
https://jysk.hu/dolgozoszoba/gamer-szekek/gamer-szek-lamdrup-fekete/zold?search_category=auto_suggestion&query=gamer%20lamszerintetek jo vagy van valami jobb ajánlat ebben az árkategóriában (60k) ? Köszönöm a segítséget!

-
Xelo
addikt
udv! 182cm/80-90kg vagyok es home officeban dolgozik, kb napi 9 orat ulok gep elott. tudnatok ajanlani kenyelmes szeket olyan 100k huf-ig? elore is koszi!
-
Tuhajohn
tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy új széket, de nem igazán értek a témához. Nézegettem irodai és "gamer" székeket is, de elég nagy az árszórás. Tudnátok valamit ajánlani 300€ körül. Lehet kicsit több és kevesebb is. 172cm magas vagyok. Dolgok, amik kellenének bele: hátra lehessen dönteni, jobb lenne a szövet, és jók lennének azok a párnák a derékhez és a fejhez. Más szerintem nem fontos.
-
allein
addikt
Rossz helyre ment
-
válasz
Komplikato
üzenetére
Itt eléggé meg vanna, vele elégedve
[link] -
Komplikato
veterán
Nekem az a bajom a Razer székekkel, hogy árban a Noblechair és a SecretLab drágább cuccaival van egy szinten, de sehol nem derűl ki, se leírásból, se tesztből, sem a képekről, hogy jobb lenne bármiben. Úgy általában meg az összes "nagy gamer márka" neve alatt kapható atom drága székekkel van olyan bajom, hogy soknál még azt sem képesek leírni, hány kilóig terhelhető, milyen magas userhez való, meg ilyen "apróságok".
-
Sziasztok,
Olvasgattam a topikot 173 cm vagyok 80kg
2 szék között hezitálok.
Razer Enki
DxRacer air
Utóbbi szimpibb mert tudna szellőzni benne a hátam.
Van valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban?
Köszi -
hhgygy
senior tag
válasz
Dolphine
üzenetére
A fejpárnát összesen egyféleképpen lehet feltenni, van rajta felirat, az ne álljon fejjel lefelé, ennyi. Mivel sok nem állítható rajta, itt az lehet a gond, ha túl alacsony vagy túl magas vagy. Én kb. 180 cm vagyok nekem kényelmesen a nyakam közepét támasztja, de ehhez némileg hátra kell dőlnöm.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Két kérdés:
1. A fejpárnának pontos hol kellene elhelyezkednie? Már ùgy értem a fej hátuljánál, nyaknál, hol?
2. Hogyan kell felhelyezni a székre helyesen? A szék egy ArenaRacer Supreme.
Valahogy a fejpárna nem az igazi és fogalmam sincs, hogy mit rontok el?
-
allein
addikt
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy mennyit lehet kérni egy használt székért: Noblechairs HERO Black Edition, sajnos nálam nem vált be, egy hónapja bele sem ültem. Valami jó irodai székre kellene lecserélnem, 183 cm, 105kg vagyok.
-
Goose-T
veterán
Ott rohadjon el az összes boltos, hogy mindenki csak a 13. kerületben tart bemutatótermet, próbaszék kérése alól meg kibújnak. Rendeltem online egy Spinelly-t, oszt jóvan. Fehér vázzal, olívazöld párnával, összeszereléssel, így 3-4 hét a szállítási idő, de másfél hét múlva úgyis megyünk nyaralni, utána meg már nem kell olyan sokat várnom. Ezzel táncsak nem nyúltam annyira mellé.
-
mettek
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Lutrinak lutri de pl pont tegnap néztem az XXLutz-ban egy olcsó full hálós széket akciósan 65ért és ennél nem észleltem ezt a peoblémát, nagyon feszesre volt húzva az ülőfelület. De ez sem volt tökéletes: a minimális magasságban épphogy leért a talpam, illetve nincs fejtámlája. Ettől függetlenül szerintem megveszem irodainak és az irodában használt fejtámlásat pedig hazaviszem szgéphez.
-
mettek
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Kb 3 hete egy full ugyanilyen széket vettem itt Pécsen (nem tudom hogy márkára ez volt e) ültem benne egy napot és visszavittem. Elsőre baromi kényelmes. 2 gondom volt vele: az egyik hogy az ülőfelület eleje nyomta a lábam, elszorította az ereket. Meghekkeltem ugy hogy egy gumi ülőpárnát raktam be a háló alá, pont befért de úgy meg már nem adta azt a lebegő érzést az ülés. A másik pedig az ára volt, úgy voltam vele hogy 220ezer és még nem is tökéletes, inkább cseréltem egy olcsóbbra.
Az olcsóbb egy Flexi Rim szék. Gagyibb, műanyag de az én 85kilós testsúlyomnak megfelel, ár értékben bejön.
Amúgy lehet hogy csak nekem nem volt jó ez az ülőfelület, mert amugy iszonyat kényelmes volt. Csak annyira süpped a háló hogy a keret elől kicsit nyom hosszabb ülés során. -
Goose-T
veterán
Kring Hyman H, ismeri valaki?
-
mozso
senior tag
Minimum hatomfajta Ergohuman verzio van a piacon, sem minoseg sem ergonomia nem azonos. Keressetek ra a korabbi itteni bejegyzeseimre.
Ergohuman Classicot (V1) en mar nem vennek (bar kollegam evek ota nyuzza es birja a strapat nala). Nekem Ergohuman Elite Plus van (ez is sok neven fut azert), eddig bevalt. Masik kollegamnak meg egy 14 eves Ergohuman (Elite) Luxury van napi hasznalatban. Mindharmunknak full mesh verzio van.
-
mettek
addikt
válasz
mrviceguy
üzenetére
Nem akarok bele okoskodni mert nem vagyok szakértő DE én is elücsörögtem gond nélkül évekig napi 8-10 órát is egy DXRacer gamer székben huszonévesen!! Most a 35 öt taposva ülőmunka mellett folynatosan fáj a derekam, arról nem is beszélve hogy a sok gémerkedéstől aranyerem is volt 3szor. Legutobb 1,5 éve műtöttek, na az nem volt vicces. Szóval a szar minőségű ülőfelület (puha) is kiesik nálam.
Most egy Flexi Rim széken ülök, jól tartja a hátamat de igy is fáj a derakam a nap végére. Sajnos nincs az a szék ami ezt rendbe tenné csak a mozgás.
A lényeg hogy a streamerek most még elücsörögnek a csillivilli gamer székekben de 10-15 év múlva a halálán lesz és lehet le se fog tudni ülni játszani. Hacsak nem tornázik és edz rendszeresen mellette de szerintem ez ritka elnézve a testalkatokat.
-
mettek
addikt
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Ezek semmit nem akarnak eladni. Kértem három próbaszéket az Irodabutiktól, vissza is hívtak, és azt mondták, hogy abból kettő egyáltalán nincs, egy pedig van, de nem adják ide. Milyen jó, hogy van ez a szolgáltatás, mi?
Le is próbáltak beszélni ezekről a székekről amúgy, az Ergohumant tukmálták volna. Na mondom láttam a Bútorpiacon akciós Ergohumant, megkérdezem őket, hogy a Gyáli úti telephelyükön ki tudom-e próbálni, mert az itt van tőlem egy köpésre. Azt mondták, hogy mindenki covidos lett az irodában, nincs bent senki, úgyhogy nem, meg az amúgy is csak átvevőpont. Ez ám az ügyfélközpontúság. 
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, egy mezei, 10 éves irodai széket szeretnék leváltani valami kényelmesre, olcsóra és jóra. (van ilyen?
)
Egyszerű, csak fekete legyen, semmi csicsa, tetszik a nitro s300, de újonnan drága. Valami hasonlót keresnék 50-60k környékéig. 70 kilómmal napi 4-5 órát nyúznám az ülést. Mi az ajánlatotok? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mini-ITX
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- ELADÓ AcerSwift3 (14" / AMD Ryzen 5 4500U / 16GB RAM / 512GB / HU)
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Szóval ilyen nagyon márkás, 200K körüli székeket ne ajánljatok, mert bár tudom, hogy azok az igaziak, de sajnos minden egyre drágább, már nincs annyi félretehető pénz, mint régen.

LLKobe