- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
redhunter
üzenetére
Hú! Nekem ez rettenetesen tetszik! Ha most vennék széket, biztos ezt venném meg! 135 kiló teherbírású szék ennyiért, az nem semmi! Nem hinném, hogy a gázlifttel gondok lesznek.
Én gondolkodás nélkül lecsapnék rá! Tulajdonképpen nem sokban különbözik ettől, csak sokkal olcsóbb: [link] Pedig ezen még hálós díszítőelem sincs. A fejpárnával tényleg ördögien néz ki!
Én nagyon örülnék neki, ha ilyet kapnék ajándékba! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ANTEC TORONY PC HÁZ
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én gondolkodás nélkül lecsapnék rá! Tulajdonképpen nem sokban különbözik ettől, csak sokkal olcsóbb:
Én nagyon örülnék neki, ha ilyet kapnék ajándékba!
LLKobe