Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeannie
senior tag
Gyengített verzióját láttam a Cora-ban. Érdemes egyébként körülnézni a hipermarketekben én is ott vadásztam le az elnöki bőrszékemet tizezerért.
Olyan mint amit szandisas nézett ki magának. Az ikeás székek tutik, lehet hozzá ugyan olyan stilusu lábtartót venni akkor faja kényelmes
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe