Új hozzászólás Aktív témák
-
csakszabi
csendes tag
Nekem IKEA MARCUS székem van, és látom sokan gondolkodnak rajta.
Először kényelmesnek tűnhet, még talán pár hónap távlatában is, akciós áron még talán megéri, de az eredeti árát nem adnám ki érte még egyszer.Aki szeret félig fekve netezni vagy filmezni mondjuk, annak kifejezetten kényelmetlen lehet, pár hónap alatt elkezd lötyögni és nyikorogni, a karfája túl magas, nem fér be egy ikeás asztal alá, csak ha nagyon alacsonyra engeded, úgy meg egész kényelmetlen, nomeg ha nem teljesen egyenesen ülsz benne hanem kicsit féloldalasan, a hátadat nyomni fogja a háttámla fém váza, arról meg nem is merek beszélni ha valaki úgy szeret ülni, hogy az egyik lábfeje a másik térde alatt van; viccen kívül egy "horpadás" van a jobb combomon a karfa miatt, és egy pár hónapja nem múlik el, szerintem már nem is fog.
Csak, hogy egy kis pozitívat is mondjak róla, könnyű összerakni, egész jól állítható, nem izzad bele a hátad, és egész sokáig azért kényelmes ha nem retardált módon szeretsz ülni, ahogy Én.
Köszöntem a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest