Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zohan
senior tag
gariban vittem vissza cuccot ugye akokr elveszik a számlát is.. mikor kaptam az ujat azt mondta postán elküldi..
akár,hogyan is a vevő semmilyen formában nem tud hibázni....
lol a bolt nak a hibája, hogy nem ad nem is akár mekkora.. tök mindegy, honnan nézed ez csalás.Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
Zohan
senior tag
már nem érdekel a dolog mivel egy 3ks tételről beszéltünk. amit hibásan eladtam.. (mivel a cserébe kapott is hibás volt... ritka dolog de előfordul). 1,5kért..
a különbözetet meg benyeltem.. de tudod mit úgy vagyok vele, hogy azt meg költsék gyógyszerre.[ Szerkesztve ]
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
föccer
nagyúr
Ismertem mindkét üzletet, náluk vásároltam szinte mindig. Előbb a Ferenc krt.-n, majd a Damjanichban. Mindig ugyan ahhoz az eladóhoz mentem, nagyon korrekt gyerek volt. Kár értük.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Ha jól értelmezem a honlapjukat, akkor a Bluechip veszi át őket.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Lehet túl sok volt a Damjanich fenntartási költsége. Ezt már sosem tudjuk meg
üdv, föccer
-
313313
addikt
Céges vásárlás vagy nem?
Nagyjából átfutottam a Speedshop honlapját, nem találtam egyértelmű leírást tokra vonatkozóan.
Az viszont lehet, hogy 1 év garival hirdetik a terméket, mikor 2 év szavatosság van rá. A szavatosság első 6 hónapjában kell nekik bizonyítani, hogy miért ment tönkre a termék, azt követően a vevő feladata. ForrásHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
bogarfx
aktív tag
Egyébként én is kérdeztem ezt az ügyfélszolgálattól, hogy ilyet lehet-e egyáltalán megcsinálni a vásárlóval. Lazán rámondták hogy igen. Szerintem azt várták hogy visszaküldöm a ramot és akkor nincs gond, visszaadják a pénzt, de mivel már a ram nem nálam van, így én azt nem fogom visszakérni az új tulajtól (inkább akkor befizetem a különbözetet, ő erről amúgy sem tehet, meg nekem van annyi bőr a képemen, hogy akkor inkább bevállalom a buktát a vevő érdekében).
Igazából ők tolták el, hogy új terméket küldtek, ami tényleg újnak látszott, én meg nem is gondoltam rá hogy tényleg új. Amazontól is volt hogy kaptam hasonló állapotú terméket, így nem is jutott eszembe. Igazából az a gond, hogy van tőlük több cuccom is(számítógépház, vga) és kicsit parázok, hogy utána megszívathatnak később ezekkel is.[ Szerkesztve ]
-
lufi7
aktív tag
"Majd az lesz ,hogy ha elromlik a memória lehet majd arra utaznak majd,hogy a kevesebbet pénzt adják vissza majd ami a számlán szerepelni fog! Nem lesz termék csere és így a levásárlás vagy a KP fizetéssel lesz majd kártalanítva a tulaj!"
Azt a pénzt adják vissza amennyit fizetett érte, vagy cserélik.
Nincs levásárlás.
Így a vevőt kár nem éri.
Nem értem mit pörögsz ezen."Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
S e t h
nagyúr
Igaza van, csak rólad szól a téma egy ideje és még sértődékeny is vagy.
Ha látnám egyáltalán az okát.....Ha meg már rossz boltok téma, biztos a másik oldal, tehát a boltosok is tuti egyértelműen melletted foglalnának állást.
Történt egy félreértés, te meg fogyasztóként csak az anyagi hasznodat lesed, ami ezzel járt.Tudom, nem kell sajnálni az üzleteket, de néhol még létezik betyárbecsület, ergo ha a zsebembe esik hirtelen némi pénzmag, akkor lehet, hogy csendesebben örülök, majd nem játszom el a hattyú halálát, amikor az üzlet a sült galambját szeretné visszakapni ami a számba repült.
Igen, én vagyok az a vásárló, aki szól a kasszásnak, ha többet adott vissza, nem kötekedni akartam, csak tényleg kicsit sok a "kálváriád".
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
inf3rno
nagyúr
-
BiP
nagyúr
Nem ez lenne az első bolt. Bedől a biznisz, hirtelen lehúzzák a rolót, aztán újrakezdik tiszta lappal.
Ahogy arra is létezik gyakorlat, hogy jogutód lesz, és felvállalja az előző garanciális dolgait.Nem tudom, itt mi volt a háttérben, de (számomra) hirtelen történt, a userek informálása nélkül zártak be. Se a weboldal, se facebook oldal, semmi elérhetőség nem működik, egy szimpla költözés azért jobban le van kezelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest