Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos a többi bolt is ilyen vagy hasonló, beleértve a mobilszolgáltatókat is. Öcsémnek azt mondták a telefonra, hogy víz érte, holott egyébként bírnia kéne a vizet a gyári specifikációk szerint (ennek ellenére ha mégis valahogy víz jutott bele, akkor szerintük biztosan nem rendeltetésszerűen használta, volt az indok). Ugyanezt eljátszották munkatársam telefonjánál is, holott állítása szerint soha nem járt víz közelében a telefon (ők viszont találtak valami nyomot, elszíneződést a panelon). Nekem azt mondták, biztos leesett valahonnan, és attól lett baja, holott egyébként ütésálló a telefon, és az égvilágon semmi külsérelmi nyom nem volt rajta. Volt olyan telefon, hogy úgy adták vissza a szervizből, hogy a bolt kijáratáig bírt csak működni, úgyhogy amint kiléptem a kijáraton, már mehettem is vissza. És ezt addig ismételgették, míg végül betelt a garancialap a sok szervizelés miatt, de csak nem akart a nagyszerű Alcatel telefon úgy működni, ahogy kéne... Telenor, Telekom, Vodafone volt az érintett (bár lehet, hogy még éppen Pannon-nak vagy T-Mobile-nak hívták őket) a fenti példáimban amik most így hirtelen eszembe jutottak, tehát szerintem egyik sem különb a másiknál. Én mondjuk zugárusoknál pont amiatt nem is mertem soha vásárolni, mert a nagyobb cégekkel is csak negatív tapasztalataim voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Kuponkunyeráló
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Byintek Love U14 Projektor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest