Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz TIT #3380 üzenetére

Sajnos a többi bolt is ilyen vagy hasonló, beleértve a mobilszolgáltatókat is. Öcsémnek azt mondták a telefonra, hogy víz érte, holott egyébként bírnia kéne a vizet a gyári specifikációk szerint (ennek ellenére ha mégis valahogy víz jutott bele, akkor szerintük biztosan nem rendeltetésszerűen használta, volt az indok). Ugyanezt eljátszották munkatársam telefonjánál is, holott állítása szerint soha nem járt víz közelében a telefon (ők viszont találtak valami nyomot, elszíneződést a panelon). Nekem azt mondták, biztos leesett valahonnan, és attól lett baja, holott egyébként ütésálló a telefon, és az égvilágon semmi külsérelmi nyom nem volt rajta. Volt olyan telefon, hogy úgy adták vissza a szervizből, hogy a bolt kijáratáig bírt csak működni, úgyhogy amint kiléptem a kijáraton, már mehettem is vissza. És ezt addig ismételgették, míg végül betelt a garancialap a sok szervizelés miatt, de csak nem akart a nagyszerű Alcatel telefon úgy működni, ahogy kéne... Telenor, Telekom, Vodafone volt az érintett (bár lehet, hogy még éppen Pannon-nak vagy T-Mobile-nak hívták őket) a fenti példáimban amik most így hirtelen eszembe jutottak, tehát szerintem egyik sem különb a másiknál. Én mondjuk zugárusoknál pont amiatt nem is mertem soha vásárolni, mert a nagyobb cégekkel is csak negatív tapasztalataim voltak.

Új hozzászólás Aktív témák