Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
GSM Line boltot nem ajánlom senkinek se!
Telot rendeltem nálunk. A független telo csak 20-as kártyát fogadott el. 1 hónapig tartott a csere. Hiába van sok telo számuk, ha vásárolni akarunk akkor el is érhetők, viszont garis kérdésnél milliószor kell telefonálni.
És nem tudnak semmit se, mindig csak visszahívást ígérnek ami persze nem jön. Sajnos most megint szervízben van a telo (2 hónapja).
Jobban járok ha gyalog megyek el oda, ahova telozni szeretnék, mert azon a telon nem fogok. Jó lesz ha karácsonyra megjön.
Röhej az egész cég.
És sajnos mivel az okostelefonok kelendőek rengeteg ilyen cég van. Én már csak akkor vagyok hajlandó legközelebb bárhol telot venni, ha nincs futár költség (ami a biztosítás miatt 2500Ft! ), és nem tajvanon javítják az adott készüléket. És itt nem az 5000 ft különbség legyen senkinek se a döntő, ha rám hallgatok.
by Süsü
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest