Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrakToros
tag
Sziasztok!
Hozzátok, mint szakmabeliekhez lenne kérdésem.9 évvel ezelőtt 15 évesen sikerült egy szép kis szerzői jogos ügybe keverednem mivel hülyegyerek voltam és ugyanúgy, mint bármely 15 éves, én sem voltam tisztában a törvénnyel.
Az eredmény egy felfüggesztettel lezárt rendőrségi eljárás és kirendelt pártfogó lett, valamint a rendőrség közbenjárása nélkül a sértetteket is kártalanítottam.
Szerintetek egy 15 évesen elkövetett, 9 évvel ezelőtti esemény automatikus elutasító ok?
Azóta patyolattiszta vagyok, pótoltam a szükséges jogi ismeretet, lediplomáztam és ECDL, jogsi, valamint nyelvvizsga miatt 18 többletpontom is lenne.
Jelenleg anyanyelven kívül még csak angolul beszélek, de már tanulom a japánt (simán van esélye, hogy Pesten leszólítson 1 japán turista).
Családban 2, ismerettségi körben további 4 rendőr van, szóval érthető a választást.
Azonban, szerintetek érdemes beadnom, tehát van esélyem vagy gyerekként már sikerült is tönkretennem a jövőmet ezen a téren?
[ Szerkesztve ]
A traktorosok,kombájnosok jó emberek:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest