- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
valaki nem tudja, h van-e valami kedvezményrendszer a postánál?
mert én elég sok pénzt ott hagyok postaköltségre, aztán nyugodtan lehetne valami kártyás rendszer.
vagy ha van, akkor megköszönném a linket róla! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mr-Pamacs #378 üzenetére
Szerintem a blokkal semmit nem értél volna.
Azon csak az van, hogy egy xy típusú küldeményt adtak fel ekkor, és ekkor, ennyiért.
Ha itt üzletelsz valamit, akkor azt semmiképpen sem szabad feladni SIMA levélként!
Már én is benéztem régebben 1-2x...
2Kg alatt Ajánlott levélként, felett 20-ig standard postai csomagként feladod, azt úgy 2-3 napon belül ki is viszik, és ott marad neked a Feladólap, amin ott a küldeményszám.
Ha nem érkezik meg, akkor Te be vagy biztosíta a vevőnél, hogy feladtad, illetve lehet menni a postára, és ott megmondják, hogy mi van a csomaggal, ha nem találják, akk asszem indítanak amjd valami eljárást, és ha jól tom, (ill itt olvasstam ezt is) akkor a feladási díj 11X-ét kapod vissza.
Nagyobb értékeket meg értékbiztosítva küldeni, és akk biztos, hogy meglesz!
De a lényeg, hogy már rendeződött a tied, de sokan vannak ehhez hasonló helyzetben, sajnos...
Továnni sok sikert a postázáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest