Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
Perillustris #54 üzenetére
Nem bántom a régi vasat, nem azért írtam, csak nagy ugrás és jó pár év után elővéve azért meg tud lepődni az ember, hogy annó mi volt a szívünk vágya. Kicsit más (nagyon más téma) de nekem van napjaink majdnem csúcs kerékpárja ami a mostani korszak, majdnem csúcsa, de megláttam egy 15 éves bicót amit hirdetnek egy oldalon (ez az akkori csúcs gép) és őszinte leszek nagyon megvenném. Sajnos itt már a régi vas ára nagyon nagyon magas és biztos nem tudna többet, vagy nem lenne jobb az új paripámnál, de anno az a bicó vágyam volt. Újságban nézegettem, mert az országban sem volt belőle talán csak 1-2 darab. Szóval megértem van amikor a szív győz a racionalitás felett. És talán jól is van ez
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat stratégiai igazgatója vázolta a cég rövidtávú terveit.
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest