- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
Perillustris #62 üzenetére
Aki ilyet vesz azt többre tartom mint pl aki karórát vesz 200M forintért. És nem az irigység vagy bármi miatt. Nekem ez volt fiatalkorom álma: [link] Esküszöm valahogy be fogom szerezni csak idő kérdése. Megveszem, felújítom és megy a falra hogy csodálhassam
-
nexplo
őstag
válasz
Perillustris #59 üzenetére
Abból már autót vennék
-
nexplo
őstag
válasz
Perillustris #54 üzenetére
Nem bántom a régi vasat, nem azért írtam, csak nagy ugrás és jó pár év után elővéve azért meg tud lepődni az ember, hogy annó mi volt a szívünk vágya. Kicsit más (nagyon más téma) de nekem van napjaink majdnem csúcs kerékpárja ami a mostani korszak, majdnem csúcsa, de megláttam egy 15 éves bicót amit hirdetnek egy oldalon (ez az akkori csúcs gép) és őszinte leszek nagyon megvenném. Sajnos itt már a régi vas ára nagyon nagyon magas és biztos nem tudna többet, vagy nem lenne jobb az új paripámnál, de anno az a bicó vágyam volt. Újságban nézegettem, mert az országban sem volt belőle talán csak 1-2 darab. Szóval megértem van amikor a szív győz a racionalitás felett. És talán jól is van ez
-
nexplo
őstag
válasz
Perillustris #51 üzenetére
Azért ha egy 4K OLED-re ráengedsz egy fullos anyagot és egy öregebb Plazmára akkor nem hiszem hogy ne lehetne zongorázni a különbséget. Persze ha ugyanazt a (elnézést a kijelentésért) pocsék jelet tolod mindkettőre akkor valóban lehet hogy nem lesz nagy a különbség. Ezzel nem bántom az öreg vasat, de az idő eljárt felettük.
-
nexplo
őstag
Őszinte leszek a felét sem értem amit írtál. Szoktam teszteket olvasni bár őszinte leszek ritkán, ezért nem is vagyok benne a témában. Egy dolog viszont biztos, a saját szememnek hiszek. Az OLED mindenféle ajnározás nélkül impozáns képet produkál. Tőlem hívhatják bárhogy, lehet bármilyen teszt (pro-kontra is) engem meggyőzött. Vettem is több darabot. Az ambilight rendszerrel ugyanígy vagyok.
-
nexplo
őstag
válasz
Perillustris #40 üzenetére
Nemrég voltam egy ismerősnél akinél még van plaza a vendég szobában. Hát őszinte leszek a mai OLED-hez szokott szememmel majdnem sírtam hogy anno ezért voltam oda. Utólag nézve azért van különbség. Persze nem képcsővel hasonlítom, bár az tény hogy nekem volt 82-es csúcs Philips képcsöves tv-m amiben volt vagy 7 hangszóró és egy olcsóbb autó árába került annó. Na annak bitang szép képe volt. Azt hiszem mindenféle díjat is nyert az a tv és utána amikor bejöttek a "lapos" tv-k akkor az első körben nem győztek még meg hogy váltsak
-
nexplo
őstag
Én első körben egy kis csatornát építettem be és vissza vakolás után szembesültem hogy kicsi lett.... bontás újra majd vésés újra.... Ezért inkább kétszer akkorát javaslok mint akár csak 1mm-el kisebbet
Én nagyon megszívtam. A tv mögött amúgy sem látszik a nyílás, alul pedig a szekrény takarja el.
-
nexplo
őstag
-
nexplo
őstag
A fehér azért jó mert azon szépen szétosztja és nagyon jól látszik a led világítás, nem mellesleg könnyű javítani, ha ráömlik valami a falra, de ez más téma. Nekem alatta van szekrény megpróbálok ilyesmi képet keresni. A falban van minden kábel, ne röhögj ki, egy csatorna csövet építettem be a falba cirka 5-8 centi átmérőben (ezer éve volt nem tudom már pontosan de kb ennyi cm elég volt hogy átférjen rajta minden) Nekem van előtte bútor és azon van minden, még a center sugárzó is. Kb ilyesmit képzelj el, de csak egy alsó szekrénnyel. Ezeket a falra tehető kis szekrényeket nem szeretem mert kb semmit nem lehet rájuk tenni, de a nagy alsóban és rajta minden elfér:
-
nexplo
őstag
válasz
LurkerSheik #26 üzenetére
Csak tipp de nekem kb így néz ki a nappalim:
Ez netes kép de pl vidéken pont ilyen tv-m is van. Falban fut minden vezeték és nálam több hely van körben a falon szabadon. Fehér a fal hogy még jobb legyen az ambi élmény. Nem vakít ez semmilyen "parasztot". Tudományos vizsgálatok igazolták a pozitív részét az ambinak. Ettől függetlenül nyilván van akinek tetszik és van akinek nem. Egy kattintás és ki lehet kapcsolni, vagy bármilyen a lakás színéhez igazítani. A képminőségük pazar (OLED-ről beszélek) egyedül nekem a szoftvere kicsit "avétos" és néha lassúnak érzem, de ugye nem véletlenül van 8db-om, szeretem a márkát minden + és - részével.
-
nexplo
őstag
válasz
#32839680 #23 üzenetére
Ne trollkodjunk kérem szépen!
Vannak hibái, de tényleg jó tv-ket csinál. Egy kulturált nappaliban, szép design mellett egy szuper Philips nagyon szépen mutat. Van vagy 8 Philipsem, imádom a márkát, de hidd el ugyanúgy vannak hibái mint más tv-nek. Nem elfogultan szeretem a márkát, hanem tapasztalat útján
-
nexplo
őstag
válasz
LurkerSheik #2 üzenetére
Teljesen egy értek veled, bár a képminősége (főleg felső kategóriában) szerintem élvonalban van.
-
nexplo
őstag
Csak megkérdezem halkan, ha nem mennek a micro led irányába, akkor hogy fogják beérni a vetélytársakat? Gondolom, megveszik majd a panelt tőlük. Bár ki tudja mit hoz a jövő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat stratégiai igazgatója vázolta a cég rövidtávú terveit.
- Elfelejtettem egy játék címét
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Alkoholista nevelde
- PlayStation 5
- Horgász topik
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest