Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Igazad van. A monoton munkát én nem szeretem, kitalálni meg akkor találok ki valamit amikor épp ahhoz van kedvem (eltervezek valamit , hogy megcsinalom), vagy az a feladatom. DE azt hogy én csak úgy rendszeresen leüljek gondolkodni ááá nem... Szal szeretem ha adnak feladatot nekem (gondolom aesir meg pont fordítva szeret lenni). Én nem akarok főnök lenni, egyszerűen nem tudnám kezelni azt a helyzetet, ha pl. nálam okosabb embert kéne irányítanom.
Dat :azért mert nincs más
most pl megvettem két nekem tetsző ruhát (nem passzos miniszoknya, hanem ilyen lenge nyári kis ruha), és hiába tűnik ránézésre jónak, azért nem igazán örülnék ha a lépcsőn alá látnának....
Tanultam az esetből most már csak térdig érő szoknyát fogok venni.
Szal a szoknya nem rövid, csak én félek attól hogy mégis.. A felsővel nincs ilyen gond.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most pl megvettem két nekem tetsző ruhát (nem passzos miniszoknya, hanem ilyen lenge nyári kis ruha), és hiába tűnik ránézésre jónak, azért nem igazán örülnék ha a lépcsőn alá látnának....