Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Igazad van. A monoton munkát én nem szeretem, kitalálni meg akkor találok ki valamit amikor épp ahhoz van kedvem (eltervezek valamit , hogy megcsinalom), vagy az a feladatom. DE azt hogy én csak úgy rendszeresen leüljek gondolkodni ááá nem... Szal szeretem ha adnak feladatot nekem (gondolom aesir meg pont fordítva szeret lenni). Én nem akarok főnök lenni, egyszerűen nem tudnám kezelni azt a helyzetet, ha pl. nálam okosabb embert kéne irányítanom.
Dat :azért mert nincs más
most pl megvettem két nekem tetsző ruhát (nem passzos miniszoknya, hanem ilyen lenge nyári kis ruha), és hiába tűnik ránézésre jónak, azért nem igazán örülnék ha a lépcsőn alá látnának....
Tanultam az esetből most már csak térdig érő szoknyát fogok venni.
Szal a szoknya nem rövid, csak én félek attól hogy mégis.. A felsővel nincs ilyen gond.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Autós topik
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- RENNSPORT
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most pl megvettem két nekem tetsző ruhát (nem passzos miniszoknya, hanem ilyen lenge nyári kis ruha), és hiába tűnik ránézésre jónak, azért nem igazán örülnék ha a lépcsőn alá látnának....