Hirdetés
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #83 üzenetére
Igenre is nemre is volt példa.
Suliban pozitív megkülönböztetés kevésbé, negatív -személyemre irányuló- nem, csak úgy cakkompakk a lányokra.De nem volt általános (némely tanár szerint -már ha épp olyan kedvükben voltak- a nő nem műszaki pályára való).
Van egy szöszi évfolyamtársam -egyik legjobb barátnőm pénzügyit is csinálja akandó mellett- szegényt a srácok butának tartják, pedig szerintem egyáltalán nem az, max nem a programozás a szakterülete hanem más (és itt kéretik nem rosszra gondolni, inkább ilyen ECDL-s tanárnak tudom elképzelni őt, tehát nem valami hardcore codernek)
Aztán ugye volt a helpdeskes dolog, ahol úgy kellett magam besírnom NOC-os helyre, mert már kevés volt a sima helpdeskezés.(Na ott mondták , hogy én vagyok az első nő technikai részlegen náluk, és hogy örüljek, hogy felvettek oda, mert soha nem vettek még fel csajt.)
Aztán szakmai gyakon nagyon jó volt, 0 megkülönböztetés.
Most is jó helyen vagyok, csak nem tudom azért vagyok kevéssé leterhelve mert nem mernek rám bízni semmit, mert nő vagyok (nem hinném, van itt egy csaj , eléggé ott van műszaki dolgokban, és ő visz olyan dolgokat, hogy csak lesek), vagy pedig mert még nem igazán értek a rendszerekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Videó stream letöltése
- Projektor topic
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rainbow Six: Siege
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest