Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz TheVeryGuest #83 üzenetére

Igenre is nemre is volt példa.

Suliban pozitív megkülönböztetés kevésbé, negatív -személyemre irányuló- nem, csak úgy cakkompakk a lányokra.De nem volt általános (némely tanár szerint -már ha épp olyan kedvükben voltak- a nő nem műszaki pályára való).
    Van egy szöszi évfolyamtársam -egyik legjobb barátnőm pénzügyit is csinálja akandó mellett- szegényt a srácok butának tartják, pedig szerintem egyáltalán nem az, max nem a programozás a szakterülete hanem más (és itt kéretik nem rosszra gondolni, inkább ilyen ECDL-s tanárnak tudom elképzelni őt, tehát nem valami hardcore codernek:) )
    Aztán ugye volt a helpdeskes dolog, ahol úgy kellett magam besírnom NOC-os helyre, mert már kevés volt a sima helpdeskezés.(Na ott mondták , hogy én vagyok az első nő technikai részlegen náluk, és hogy örüljek, hogy felvettek oda, mert soha nem vettek még fel csajt.)

Aztán szakmai gyakon nagyon jó volt, 0 megkülönböztetés.

Most is jó helyen vagyok, csak nem tudom azért vagyok kevéssé leterhelve mert nem mernek rám bízni semmit, mert nő vagyok (nem hinném, van itt egy csaj , eléggé ott van műszaki dolgokban, és ő visz olyan dolgokat, hogy csak lesek), vagy pedig mert még nem igazán értek a rendszerekhez.

Új hozzászólás Aktív témák