Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
''...a nő nem műszaki pályára való...''
Ez igaz, kis kiegészítéssel: a nő nem műszaki pályára való, vagy ha mégis bizonyítsa be. Valójában a legtöbb oktatóm, akikre büszke is vagyok, úgy állt a hallgatóhoz, hogy bizonyítsa be, hogy nem segghülye. Persze azért voltam olyan fizikaszigorlaton, ahol a maca kihúzta az egyik legmájerebb kvantumfiz. tételt, a lézereket és a tanár nem tudta átrugdosni sem a vizsgán.
''...van egy szöszi évfolyamtársam...''
Szerintem ez a tipikus törtető hozzáállás. A nem érdekel, de kell a papír, mert úgyis csak az számít. Nem hiszem, hogy az átlagértelmiségi képes párhuzamosan két diplomát szerezni. Különösen nem gazdászt + mérnökit. Aki meg képes rá, az olyan, hogy vizsga előtt 2 órával elolvassa a könyvet/jegyzetet és mikor kijön a profok kezetcsókolnak neki. Nekem is volt lány évfolyamtársam, aki próbálta párhuzamosan az infot/közgázt, de nem sok sikerrel. Pedig a törtetés megvolt benne.
''...most is jó helyen vagyok...''
Szerintem ez a bevett szokás a nagy cégeknél. Főleg, hogy Junior-nak vettek fel. Ez általában arra utal, hogy ők akarnak betanítani. Ez akár egy évig is eltarthat, de egy félig biztos. És utána fokozatosan terhelnek. Szerintem ne aggódj, eljön még az idő amikor bent ''alszol''.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)