Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyfonok
csendes tag
Jobpilot valszeg egy nagy humbug, sem az informatikus, sem pedig a térinfós keresésünkre nem küldtek egyetlen árva önéletrajzot sem.
A dolog most kb ott tart, hogy próbálok külföldről ''importálni'' csajokat (két hete a svédeknél nyomtam le egy pár állásinterjút, volt kint egy-két értelmesebb nőci). Ez úgy tűnik megoldás lesz a térinfó/műholdas témára, de a webes programozó/rendszergazda vonalon mindenképpen magyarul beszélő csaj kell, hogy a szolgáltatóval + a titkárnőmmel tudjon kommunikálni.
By the Way hogy érdekesebb legyen a dolog: Fizetek 100 rugót annak, aki szerez nekem egy értelmes informatikus csajszit pár év tapasztalattal. Azt nem garantálom, hogy az állásinterjún átmegy, de ha igen, az nekem ennyit lazán megér. Viszont számla az majd kéne (100+áfa). A cégről a www.geonardo.hu címen van infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A dolog most kb ott tart, hogy próbálok külföldről ''importálni'' csajokat (két hete a svédeknél nyomtam le egy pár állásinterjút, volt kint egy-két értelmesebb nőci). Ez úgy tűnik megoldás lesz a térinfó/műholdas témára, de a webes programozó/rendszergazda vonalon mindenképpen magyarul beszélő csaj kell, hogy a szolgáltatóval + a titkárnőmmel tudjon kommunikálni.