Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gulasoft

őstag

válasz Wasquez #53546 üzenetére

Oculusra mindenképpen a store-ból tegyél fel játékot ne warezolj.
    Nekem most működik az airlink.
    Fel kell tenned a steamvr programot a gépedre és az oculus programot is.
    Ha fent van az oculus program a gépeden, (nem árt erőmű inkább 1080ti+ mint alatta) és bekapcsolod a szemüveged, akkor ott a szemcsibenm beállíthatod, hogy engedélyezed az airlinket. Fogsz egy lehetőleg dedikált 5Ghz-es routert (acces ponint módba kapcsolva), ha kell írd át a jelszót de rajtad kívül senki ne menjen fel rá. Összedugod a routert meg a gépedet egy hálózati kábellel, a fejszetben a wifi beállításoknál beállítod ezt a routert, megadod a jelszót, és ha bekapcsolod a géped, majd a fejszettet, akkor egy egyszeri párosítás után minden alkalommal rányomsz alul ahol a töltöttség látszik, és bejön a a kis gyorsmenü és ott fogod látni a gépedet ami készen áll a csatlakozásra. Csatlakozol, kapsz egy rift-s emulátort. (Én a szobát lekapcsoltam kell a reteknek), és abban az egyik alsó menüponttal pl meg tudod nézni a monitorodat (olyan mintha a tügröznéd egy másik kivetítőre), az egér kurzorod a hadónászókkal megy, elindítod a steamvrt (ugye ezt feltelepítetted, tehát alul a steam ikonon elindítható lesz), megvárod míg betölt, elméletileg látszani fog az alix, elindítod tud magyarul, aztán élvezed és bozrzongsz. De rengeteg más játék is van de persze az alix egy mérce, de kinyílik a világ, egy csomó mod van, resident evilek, valheim, grounded, csak győzd önteni a lóvét

• Raymond

titán

válasz Wasquez #53546 üzenetére

Rossz idot valasztottal mert per pillanat kiutottek a Link es Air Link-et egy update-el. Szerintem a kinlodas helyett (meg lehet csinalni ha nagyon akarod, de nem ezzel kezdenem a meg nem kapcsoltad PC-re soha) vard meg amig javitjak.

Szerk: Vagy megveszed a Virtual Desktop programot a Quest Store-ban es hasznalod azzal wifi streaming-el.

Új hozzászólás Aktív témák