- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magyarfarkas
tag
válasz
Wasquez #44443 üzenetére
Konkrétan ezért is van halálra ítélve a PCVR! Van pár nagyobb játék amit érdemes kipróbálni, de normális tartalmat csak stand alone headsetre gyártanak már. Lone Echo 1-2. Asgard's Wrath, No man's sky meg aki half life fan annak ott az alyx vagy ha valaki szimulátor rajongó akkor annak persze kell a komolyabb kártya és fog találni magának elfoglaltságot de az bődületesen soklba kerül már, de maga a pcvr halott is marad jó pár évig kivéve ha a móderek fel nem tudják gyorsítani a folyamatot! Én annak örülök hogy eladtam még időben a 3080-as pc-t, amiből vettem egy 3080-as laptopot majdnem ugyanazzal a konfiggal és a laptopn kerestem már 600 eurót annyira megy felfelé az ára egyfolytában, de szinte alig használom már a pcvr részét...sok értelme már nincsen! Viszont neked mint újnak egy évre való elfoglaltságot adna, csak hát a megfelelő minőségért jelenleg csillagászati összegeket kellene kifizetni
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD