Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kiskuplung

őstag

válasz a2d2 #62438 üzenetére

Ne hanyagold, hanem Te is próbáld ki!

Én felsoroltam, hogy szerintem miért élhetetlen ez az egész. Én most, hogy ment az Alien film a mozikban, megpróbáltam megint a MotherVR-t, ez az Alien:Isolation-höz van, és konkrétan úgy néz ki, hogy egyetlen DLL-t be kell másolni és onnantól kezdve a játék menüjében kapcsolgatható a VR mód.

Na, pontosan így kéne működnie ennek a fostos UEVR-nek. Nem pedig vírusírtót letiltani, meg utána még 1 órán át buzizni, hogy 10 perc játék után kidobd a taccsot.

Én tényleg azt hittem, hogy a rohadt hangos PCVR-os közösség, majd jól összeáll és szépen mindenki kikisérletezi a főbb címekhez a megfelelő konfigot, de most már 1+ év eltelt a megjelenés óta, és én nem látom azt a húde nagy összefogást. Az Ace Combatnél hittem azt, hogy ez tényleg egy UEVR alapú custom mod, mint a MotherVR, de ez nagyon nem volt igaz.

Mindegy, jönnek az igazi VR címek, most így év végén, én most egy 1 évig megint elleszek.

@Raymond: a Subside-ból csak a második pályát sikerült megnyitni, az sokkal nagyobb. Így érzésre, ha a kezdőpálya 1x1 méretű, akkor ez 3x3 vagy 4x4. És itt kezdődnek a bajok, mert még mindig nem sikerült megtalálnom a bizbaszokat, úgyh ez ilyen módszeresen átfésülésbe fog átcsapni, de mivel remek a grafika meg a hangok, meg az egész úszásfizika, én sokáig fogok még szórakozni vele így esténként. Relaxnak is jó :) És biztos, hogy ezzel fogom demozni ismerősöknek a PCVR-t mostantól.

Új hozzászólás Aktív témák