- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
juliabrilke #31622 üzenetére
Hát az SLI nem biztos, hogy sokat segít. VR-ban nem nagyon van haszna sajnos.
(#31621) sheep: Csak az IL2 miatt cseréled? Az mondjuk jó hír hogy az Alyx-et szépen elbírja.
(#31612) barcalaci84 : Ha használsz AC-t fel tudnál dobni egy képet a beállításaidról? Ez az enyém:
-
Gigi01
őstag
válasz
juliabrilke #31622 üzenetére
Nekem sima 1080 van,de 60Hz-n használom,90-en befagy egy idő után minden,ennyi különbség van?
-
Abrosz
újonc
válasz
juliabrilke #30651 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni Quest-t beállítani a pc-vel? (SideQuest) Sokat utána olvastam, de nekem nem jött össze.
-
válasz
juliabrilke #30653 üzenetére
Persze, mivel 4 év gari van rá igy a 3-as széria megjelenését követően is eladható jó áron a sok garinak köszönhetően, teljesítményben meg sokkal jobb mint a 1080Ti
-
sheep
addikt
válasz
juliabrilke #30640 üzenetére
Attól függ milyen játékkal akarsz játszani és mennyire számít a grafika. A sima 2080-at én hagynám, kb. annyit tud mint a 1080ti, és azt olcsóbban be lehet szerezni. 2080ti jó lehet, de az meg olyan drága még mindig hogy az meg azért nem éri meg.
Szal én most várnék a 3xxx nvidiára, vagy ha jó áron be lehet szerezni akkor egy 1080ti, akár gari nélkül is ha rendben van. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
juliabrilke #30050 üzenetére
A Walking Deadet ismét elővettem, nem vittem még végig, csak abbamaradt időhiány miatt.
Szerintem nagyon jó játék és 1080 Ti-vel még az 1.5-ös SS-t is elbírja max grafikával. Persze a játék maga nem olyan szép, mint az Alyx, de van benne szépen tartalom és ezt a túlélő stílust én mindig is szerettem. A craft rendsztert is jól megcsinálták. Nem faék egyszerű de mégis annyira könnyű, hogy nem frusztráló VR-ban sem.Egyébként
Mondjuk ez a nem tudom mennyire spoiler, szerintem nem de biztos ami biztos az alá tettem.47-es állomáson kapom az infókat. Azt meg tudná valaki mondani, hogy honnan kellene tudnom, hogy egy bemondás után adott városban hol található a bónusz loot? Pl bemondják, hogy Medical supplies Old town, de oda megyek és állok tanácstalanul, hogy na merre? Valamelyik szín jelölné, hogy melyik épület vagy hogy hol a loot vagy hogy találom meg a map-en? -
Sziszifeca
őstag
válasz
juliabrilke #30042 üzenetére
Ohh ezt nem is vágtam. Köszi, meglesem
-
sheep
addikt
válasz
juliabrilke #30042 üzenetére
Ezeket a custom mapokat hogyan lehet letölteni?
-
-Solt-
veterán
válasz
juliabrilke #29844 üzenetére
Én jellemzően rétegjátékokkal játszom, kis stúdiók, saját vagy régi motorokkal, így a HT esetében egyre inkább azt látom, hogy inkább nyűg mint előny. Amikor nem teljesítményvesztést, akkor akadásokat okoz... igazából most így hirtelen egy játékot nem tudnék mondani ahol előnyét látom. Csak beidegződésből vettem anno a 8700K-t, de értelme nem sok volt...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
juliabrilke #29841 üzenetére
Ahol szarul van leprogramozva a játék.
Én hagyom ON-on árvíz idején is.
-
-Solt-
veterán
válasz
juliabrilke #29841 üzenetére
Derail Valley, ott van a hozzászólásban...
HT-l 12 szálon szépen elosztva dolgozik, nem hiszen, hogy 2-4 mag lenne támogatott.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
juliabrilke #29012 üzenetére
Szerintem itthon nincs ilyen csak amit az összefoglalóban találsz olyan van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest