Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Én egy állványt használok, de ez elég drága, egy sima műanyag vacak, töltés nélkül, célnak megfelel.
Ahogy nézem, most csak fehér van, gyorsan megjött innen automatába.
De valószínűleg töredékárért találsz aliexpressen vagy amazonon hasonlót. Csak a controller tartóra kell figyelni, hogy milyen, mert már nincs gyűrű.
-
fatal`
titán
Ki lehet kapcsolni a guardiant, csak be kell kapcsolni hozzá a developer settingset, ha jól emlékszem.
De ha annyira nem kell akkor kell egy kétszer akkora területet rajzolni mint a valós aztán nem éred el a szélét sose. Nekem is benne van a játéktérben a cockpit (ennek ellenére tudom hol a széle), mert különben megbolondul (pont a játéktér széle lenne az a sarok), ha stationaryre rakom (elfelejti a roomscalet mert túl közel vannak egymáshoz). Ezen javíthatnának, mert elég szarul működik.
-
setup
tag
A cockpit-be nem szeretnék belerúgni, de ha nem rajzolom körbe, akkor meg nézhetem a hálót, ha beleülök? Ez így kicsit béna. Jó, mindegy.
#65717Dyingsoul
köszi, ez mos elég mákos vétel volt így valóban, mert azt leszámítva, hogy retkes volt hibátlan. Aliról jön az új akksi, szóval az még odébb van, mire ideér. Majd lemérem mennyit tud ez a gyári, de ha lineárisan merül, akkor szerintem értelmetlen kicserélni. Az a baj, hogy belső, így az alaplap nélkül nem is lehet tölteni. A kémiájuk miatt 50%-ra töltve kellene ezeket tárolni, de a postázás előtt a sárgák mindig teljesen lemerítik, szóval ha nem építem be, akkor nem tudom meddig lesz jó. Kicsit megszívattam magam, hogy hittem az eladónak...
#65718Dyingsoul
Kicsit bánom, hogy a Rift gyári kendőjét odaadtam a vevőnek, mert ehhez nem kaptam. -
setup
tag
Én anno 28k-ért vettem Angliából (amikor még EU tagok voltak) olyan házimozi projektort, e-bay licitben, ami itthon használtan is majdnem 3 kiló volt. Azt hittem hibás lesz és semmi baja nem volt.
szerk: ja és úgy volt 28k, hogy a pk-val együtt szóval valami 15k-nak megfelelő összeg volt a nyertes licit...
Annyi volt, amennyi a képen is látszott, hogy a porszűrőnek a bepattanó műanyag fedele nem volt meg, hiányzott és nem volt hozzá táv. A gyökér eladó úgy fényképezte le, hogy a csempére vetített a konyhapultról 1 méterről és valami botrányosan rossznak látszott a fényképen a vetített kép, de kiderült, hogy tökéletes.Szóval volt már nekem is pár vételem, de gyerekektől nem szeretek használtat vásárolni, itt meg elég sok eladó gyerekkorú még. Ez az egész VR nagyon az ovi felé ment el a szoftveres oldala miatt.
-
Márton
nagyúr
A fejlesztő meg ezt írja:
Yes, QGO uses accessibility permission, just like all the other alternative application launchers (PiLauncher, PiLauncherNext, DreamGrid, Lightning Launcher (available on sidequest), etc...). This permission allows you to use the shortcut mode to launch QGO without having to go into unknown sources. The same applies to other application launchers.This permission exists on Android smartphone and is used by apps like Tasker, IFTT, Macrodroid.With this permission, QGO is also able to detect when a game launches or closes, and then apply and remove the active graphics profile.You can find the warning here: https://anagan79.itch.io/.../devlog/443282/warningdisclaimerAlso in the FAQ : https://anagan79.itch.io/.../devlog/538649/questions-answers
It's also detailed in the application itself and makes it clear that you can choose to activate this permission or not. So users know that exists.
To resume : all the third party app launcher uses this permission, and you can choose to enable it or to disable it. Where is the problem now ? Why would I do malicious things ? I don't foce anyone to use it.FYI Pico trust on me and QGO and sent me the Pico Neo 3 Link to try to port QGO on it.
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest