- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
KisApám #16875 üzenetére
Felejtős, az az utolsó fejlesztői változat volt. Én azzal kezdtem de csak próbának jó. A teljes értékű PC-és és ezáltal hardveresen nagyobb igényű verzió a CV1 (vezetékes), aztán van a mobilos Go (vezeték nélküli ARM megoldás). A Quest (vezeték nélküli de erősebb mint a Go) elvileg a tavasszal fog megjelenni ami a kettő közé lesz pozicionálva. Habár árban biztosan nem.
Remélem nem írtam túl nagy hülyeségeket. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
KisApám #16757 üzenetére
Ez teljesen egyénfüggő, kinek mekkora az ingerküszöbe. Minden, a jelenlegi piacon kapható HMD-nek van valami nyűgje. Vagy a felbontás, vagy a támogatás de a FOV kb mindenhol hiány.
Tökéletes megoldás még nincs, de azt sandítom ha lesz az sem lesz olcsó.
Más:
Ilyen camera mountokat vettem és szeretném felfúrni a falra/plafonra a szenzorokat. 3 Db szenzorom van, abból legalább kettőt fel kellene helyezni.
A kérdésem az, hogy van valami ötletetek arra, hogyan lehetne a felfúrás előtt ellenőrizni azt, hogy megfelel-e a szenzoroknak a kiszemelt pozíció? Plafon / fal lenne magasan és nem tudom hogyan tudnám ezt ideiglenesen rögzíteni. Ha ráteszem a szenzort akkor ugye még a szenzor és a kábel súlya is húzza. -
Picco
addikt
válasz
KisApám #16757 üzenetére
Mivel meg mindig elso generacios headsetek el vagyunk, ezert van meg szunyoghalo effekt, embere valogatja mennyire zavaro, 1.4 SuperSampling sokat dob rajta szerintem. Engem 5 perc utan nem zavar, el is felejtem de persze itt sokan orulnenk ha lenne mar nagyobb felbontas es olyan videokari ami azt roccenes mentesen meghajtana. SLI/CF sem mukodik VR alatt tehat ez inkabb ilyen ok-okozati osszefugges hiszen nagy felbontasu VRra alkalmas panelek mar vannak.
-
kiskuplung
őstag
válasz
KisApám #16745 üzenetére
Szerintem abban egyetértünk a topiclakókkal, hogy nincs olyan, hogy a "legjobb".
Ha most rögtön akarsz venni, és a kevés helyed (2x2méter környékén) van és a legegyszerűbben szeretnéd elérni a legtöbb tartalmat + nem akarsz külön fülest venni, akkor Oculus Rift. Jelenleg szerintem ez a legteljesebb VR felszerelés. Ár/érték arányban ez mondható most a "legjobbnak"
Ha sok helyed van, és nem érdekelnek az Oculus exkluzívok, vagy esetleg zavar, hogy a Rift-hez sok USB kell, akkor HTC Vive, ha pedig még ezen felül még rengeteg felesleges pénzed is van, akkor HTC Vive Pro.
Jövőre az Oculus Quest jön biztosan, ami egy önálló (PC nélkül) működő megoldás lesz, jobb lencsékkel, magasabb felbontással, és állítólag remek tartalommal. Várható, hogy hacsak technikai akadálya nincs, akkor megoldható lesz majd a PC-s tartalom Quest-re streamelése.
Ezen kívül belebegtettek egy Oculus Rift "S"-t talán jövőre, jobb lencsékkel, jobb kijelzővel, de ez csak pletyka.
A Rift most még jó vételnek számít, én merem ajánlani. Tartalom most már van dögivel, én 1,5 éve nyúzom, és bár szimulátorozni vettem, azt nyomom a legkevesebbet, és így se érem utól magam
@a2d2 : el nem tudom képzelni, hogy sikerült "homályos" képet kihozni a Riftből. A legrosszabb, amit mondhatsz rá, hogy ha nagyon koncentrálsz, akkor látod a pixeleket, de ez ugye pont azért lehetséges, mert nem homályos. A Touch-ot pedig ki kell próbálni, mert kb. megduplázza az "ott vagyok"-érzést. És főleg azért is, mert úgy vettem ki, hogy eléggé műszaki ember vagy, és Téged is le fog nyűgözni, hogy milyen pontos és reszponzív
Amúgy a kábellel mi bajod van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest