- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #9920 üzenetére
A sok off között nem könnyű kiszűrni az ilyen hsz-eket, köszi érte!
Be is izzítottam a már rég játszott payday-t. Hát marhajó lenne ha a fordulást is megcsinálnák mert ez így szenvedés. Azért másfél órát így is elvoltam vele.
Nagyon nehéz volt 2 szenzoros setuppal megcsinálni egy küldetést de sikerült nagy nehezen. A teleport nagyon nem áll kézre. Nem elég hogy fordítom az analóg kart de elfordított pozícióban még le is kell nyomni. Nagyon kényelmetlen.
Célozni tényleg nehéz de így is nekem volt a legjobb pontosságom (27%) és legtöbb killem pedig egyáltalán nem is figyeltem rá.
Ez iszonyatosan jó lesz ha csiszolnak még rajta mert egyébként maga a játékélmény brutális. Bujkálni fedezékbe és hurcolászni a táskákat baromi jó.
-
tobias88888
őstag
válasz
kiskuplung #9920 üzenetére
Úgy néz ki akkor, hogy mégis meg lehet csinálni a VR támogatást egyszerűen a létező játékokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest