- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
tobias88888 #9921 üzenetére
Igen, viszont kipróbáltam, és elég bugos még. Néha így bevillan a SteamVR home a játékba, meg ilyenek
Azért nem mondanám, hogy olyan könnyű átírni VR-ra, de ezek a srácok úgy tűnik komolyan gondolták. Csomó konfigurálási lehetőség van (be lehet állítani pl magasságot), a menüket újragondolták, VR-ban kényelmesen olvashatók a feliratok, stb stb.
A Touchot nyomokban sem támogatják, a kéz/ujjmozdulatokat el lehet felejteni. De azt írják menni fog majd.
Ez a lassított teleport nem is olyan rossz.lehet, hogy meg tudnám szokni.
Viszont célozni sokkal sokkal rosszabb így, mint egérrel.Ami miatt most mégis felejtős lesz nálam, az az hogy roomscale-t igényel, és azt én most még nem tudtam beüzemelni.
Front facinggel meg egyáltalán nem működik jól. Balra-jobbra még tudok fordulni, de ha háttal állok akkor azonnal elkezd villogni a kép meg elveszti a kezem a trackinget, nagyon rossz.
Ettől függetlenül nagyon jónak ígérkezik.
De azt hogy a sima PC-s játékosokat összeengedik a VR-osokkal, nem tudok mennyire szerencsés. Egyrészt a teleportozás mégse ugyanaz, másrészt ugye ami PC-n egy gombnyomás, pl leguggolás, azt VR-ban effektíven nekem kellett csinálni, és hát ez elég fárasztó
A célzás pedig, mint írtam sokkal nehezebb, mint egérrel, célkereszttel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó