Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kiskuplung

őstag

válasz tobias88888 #9921 üzenetére

Igen, viszont kipróbáltam, és elég bugos még. Néha így bevillan a SteamVR home a játékba, meg ilyenek :D

Azért nem mondanám, hogy olyan könnyű átírni VR-ra, de ezek a srácok úgy tűnik komolyan gondolták. Csomó konfigurálási lehetőség van (be lehet állítani pl magasságot), a menüket újragondolták, VR-ban kényelmesen olvashatók a feliratok, stb stb.

A Touchot nyomokban sem támogatják, a kéz/ujjmozdulatokat el lehet felejteni. De azt írják menni fog majd.

Ez a lassított teleport nem is olyan rossz.lehet, hogy meg tudnám szokni.
    Viszont célozni sokkal sokkal rosszabb így, mint egérrel. :D

Ami miatt most mégis felejtős lesz nálam, az az hogy roomscale-t igényel, és azt én most még nem tudtam beüzemelni.

Front facinggel meg egyáltalán nem működik jól. Balra-jobbra még tudok fordulni, de ha háttal állok akkor azonnal elkezd villogni a kép meg elveszti a kezem a trackinget, nagyon rossz.

Ettől függetlenül nagyon jónak ígérkezik.

De azt hogy a sima PC-s játékosokat összeengedik a VR-osokkal, nem tudok mennyire szerencsés. Egyrészt a teleportozás mégse ugyanaz, másrészt ugye ami PC-n egy gombnyomás, pl leguggolás, azt VR-ban effektíven nekem kellett csinálni, és hát ez elég fárasztó :D
    A célzás pedig, mint írtam sokkal nehezebb, mint egérrel, célkereszttel.

Új hozzászólás Aktív témák