- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Dyingsoul #7413 üzenetére
"A rift letéve is melegszik, ez engem marhára zavar. Szerintetek nem gáz ha kihúzom? Illetve elég csak a HDMI-jét kihúzni ahhoz, hogy hűljön?"
Hagyd ahogy van, nem kell kihuzni. Majdnem masfel eve van nalam bedugva es semmi baja. Az IMU-nak egyebkent kell egy bizonyos homerseklet az optimalis mukodeshez, ha allandoan kihuzod akkor bedugas utan az elso 10-20(?) percet mindig melegszik a megfelelore.
Elite egy joy vagy gamepad nelkul elmeletileg jatszhato, de nem lehet konnyu. Ki kell nezned a HMD alol a resen hogy hol a billentyuk es az immersion rombolo. Inkabb egy olcso XB360 gamepad valahonnan es azzal ha mar joystick nem (Thrustmaster T.Flight HOTAS-X a befuto, kb. 40EUR).
"1070 MSI Quicksilver-rel tolom"
En is
Nincs vele gond. Szamokban peldaul itt es itt is lathatod.
Van rengeteg ingyen tartalom egyelore szerintem maradj eloszor azoknal. Komolyabb sale amugy sincs most sehol. A kartyaddal menni fog az NV VR Funhouse is, abba van par minigame marhulni. A The Lab is jo, ott szerintem a Longbow a nyero (egyebkent a jatek a -longbow switchel egyenese abba indul, nem kell a menun atradgni magad
)
-
kiskuplung
őstag
válasz
Dyingsoul #7413 üzenetére
Hehh, én a Robo Recall-t anno hónapokig nyomtam, egyszerűen imádom
Elitezni szerintem csak HOTAS-sal érdemes, már csak azért is mert a beleélést nálam nagyban segíti, hogy látom a karjaimat a kezelőszerveken.
De szerintem ne nagyon költekezz még, én is még mindig az ingyenes cuccok közt is szemezgetek, pl. most találtam ezt a gyöngyszemet, teljesen jó : Deadly Hunter VRÉs ha már ingyenes, a The Lab -et, és a Waltz of the Wizard -ot se hagyd ki
Nem véletlen, hogy többen is írtuk, hogy szimulátorozni vette a Riftet, aztán még mindig csak a Touch-os anyagokat tolja.
Tipp: ha csak egyetlen teljes áru játékot veszel az Oculus Home-ból, az a Lone Echo legyen. Egyszerűen tökéletes.
Én most már teljesen ráálltam a havi 1 "rendes" játékra, szóval a következő a Killing Floor lesz, vagy az Arizona Sunshine, még nem döntöttem el. Igény esetén majd írhatok értékeléseket is. :]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest