- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
Bloose7 #47799 üzenetére
Kipróbáltam és tényleg cross-buy, de ebben a listában mégse szerepel. Köszi!
-
kiskuplung
őstag
válasz
Bloose7 #44428 üzenetére
De igen, van egy dedikált router külön a VR streamingre, de nem ez a baj. Ha kikötöm teljesen a képből, és csak a Questet használom önmagában, úgy hogy csak a szolgáltató routere szórja a Wifi-t, akkor is rossz. Utána be is sz*ptam ezzel, mert visszakötöttem a routert, de elfelejtettem visszaállítani rá a Questet, és csak azt vettem észre hogy lagzik az Airlink
Szóval egyértelműen a szolgáltató routerével van nálam valami. Nálad egy routerrel működik rendesen?
Megmondom őszintén, én ezen már nem akarok pörögni ennyit, a Contractorson (meg most már a Demeon) kívül minden működik, szóval ezekben az alkalmazásokban van a hiba)
-
kiskuplung
őstag
válasz
Bloose7 #41781 üzenetére
Nem, minek használtam volna? Sose hurcibálom. Itt a házban mindig szépen el van rakva. Most vittem életében először és utoljára valahova. És pont azért nem volt becsomagolva, hogy nehogy attól sérüljön a lencse. Szépen puhán megágyaztam neki egy kis ládában a csomagtartóban, és bevittem a házba. Álmomban nem jutna eszembe, hogy ennyi idő alatt megégeti a Nap.
-
gulasoft
őstag
válasz
Bloose7 #41483 üzenetére
Ettől még a facebook tárol képeket a környezetedről, sőtt az is lehet hogy az sdk részét fogja képezni egy lekérdezés, kinek dobjon tampon hirdetést, kinek sony tv-t. MEglátjuk az emberek mennyire büntetik refunddal az ilyen programokat, látható hogy az első játék ami bevette hamar visszakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest