Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz motown5l #46164 üzenetére
De mit szeretnél a HDMI-vel? Ez így nem fog menni.
USB-C - USB-C (ha a laptopon van USB-C), vagy USB-C - USB-A kábel kell, a C vége a HMD-be, a másik vége pedig a laptopba.
Mert van dajta vr usb foglalat.
Ezalatt mit értesz? Nem létezik ilyen foglalat, az USB egy standard szabvány. -
gulasoft
őstag
válasz motown5l #46164 üzenetére
Olyan laptopod van amin nincs usb csatlakozó? Azt azért nehezem hiszem. Mit akarsz össze vissza kavarni. Usb c a questbe, usb másik fele a laptopba. De írod, is, egyik vége usbc, amit bedugsz a laptopba, a másik vége a kábelnek meg hdmi. Ne dugd be a kábelt, és volalá, meg is oldódott a probléma. Egyszerűen érthetetlen mit kavarsz.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
a2d2
addikt
válasz motown5l #46198 üzenetére
Elvileg a képernyő bámulásnál sokkal jobb a szemnek, mivel nem egy helyre kell fókuszálni benne hanem a való világot emulálja. Én informatikus vagyok, napi 8 órát gép előtt töltök, utána meg esténként még játszottam általában valamit a gépen is. Ezért is próbáltam VR-ra váltani hogy legalább esténként ne a fix monitort bámuljam. Azt megfigyeltem hogy ha kihagyok 1-2 hónap VR-t akkor az első 10 perc nagyon fura, de hamar hozzászokik a szem/agy.
Nekem most adott az üzemorvos életemben először szemvizsgálatra papírt (miután a legapróbb betűket is felolvastam neki mindenhonnan), mert még soha életemben nem voltam, és ott is mondták hogy tökéletes a látásom. Magyarul ez a pár év VR-ozás nem rontotta nálam.Inkább a napi ritmust tudja megakasztani a szemhez közeli fényes kijelző, ezért én állandóan éjszakai módban használom. Kicsit furák a színek de tudok legalább aludni VR-ozás után.
Átállítottam egy ideje az összes telefont és PC-t is otthon éjszakai módba/kékfény szűrőre.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Tomdriver
őstag
válasz motown5l #46228 üzenetére
Én szemüveggel használom a Quest 2-t, simán aláfér. Adtak hozzá gyári adaptart, be kell tenni azt, vagy ha kevés, rendelni kell VR Covertől. Nekem is ez van.
Korábban a Rifthez én is csináltattam lencsét, de ott esélytelen volt a szemüveggel használat, olyan szűk volt a tér.
-
fatal`
titán
válasz motown5l #46955 üzenetére
Miért tenné tönkre az akkut? Ha valami nagyon olcsó szar, akkor előfordulhat, de az nem a kapacitása miatt van.
A probléma inkább az szokott lenni, hogy a nagykapacitásúak túl nehezek és nem tesz jót a nyakadnak hosszútávon.
#46954: Valóban nem, remélem így lesz.. Csak az aszfalt fizikán csiszoljanak legalább, mert az szörnyű.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz motown5l #46973 üzenetére
Itt csak a V a fontos, az eszko aztan annyit fesz fel amennyi kell neki. Ha tobbet tud mint a tolto akkor a tolto maximumat ha kevesebbet akkor pedig az eszkoz maximumat. Peldaul ha egy 5V/2A eszkozt rakotsz egy 5V/3A toltore akkor 2A-t (10W) fog onnan huzni.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
fatal`
titán
válasz motown5l #46978 üzenetére
"Itt nem a toltessel van a probléma. Hanem mikor rá vagy dugva, és használod.ha egy nagy teljesítményű toltovel használod , akkor pillanatok alatt fel tölti,"
Semmi különbség nincs, hogy használat közben dugod rá, vagy csak simán töltöd, ugyanaz. Nincs ilyen. Az akkut melegíti mivel töltőn van, de semmivel nem melegebb, mint egyébként.Rengeteg hülyeség terjed. 2A megy át rajta, mert annyit kér a headset maximum. Ráadásul, ha teljesen fel van töltve, akkor még annyi se, mert átáll csepptöltésre.
-
Scarletiel
senior tag
válasz motown5l #46978 üzenetére
Hát de semmivel nem tölti gyorsabban mintha pont olyan akkut használsz aminek a leadása akkora mint a headset-é, ugyanis ha nagyobb a leadása akkor is az eszköz (headset( maximumát fogja felvenni, erősebb töltő esetén is.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
fatal`
titán
-
gulasoft
őstag
válasz motown5l #47349 üzenetére
Nézd már meg mit tud. Az 1800 azt jelenti, hogy a 5Ghz-n és 2.4-en együtt tud 1800 megabitet átvinni.
[link]
Ez 3000-et vagy ha csak a quest fog lógni rajta, akkor veheted a nem pro verziót is. A pro 5000Ft több a sima az talán egy árban van, de ha valamit veszek, általában nem a legolcsóbbat nézem, mert itt aztán abszolút igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve.[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Scarletiel
senior tag
válasz motown5l #47349 üzenetére
Nekem van itthon egy AC 1750-es TP link. Normál használat mellett nincs vele gond, értem ezalatt a mobiloknak, eszközöknek a wifi-t, tv-nek, konzoloknak a vezetékes netet simán adja gond nélkül. Amit te linkeltél az annál sokkal jobb. Viszont én azt javaslom, hogy ha Quest-hez veszed akkor csak az legyen rajta, tehát dedikált routerként funkcionáljon.
Amit nekem facebook csoportban javasoltak az ez volt:
ASUS RT-AX55 AX1800
Mint utólag utána olvastam redditen és egyéb helyeken is kifejezetten ajánlott router a Quest 2-höz. Én nem bántam meg. A kis Asus meg teszi is a dolgát, sehol egy röccenés, szépen megy Wifi 6-on keresztül és eddig a 2 hónap alatt egyszer sem dobta a jelet, kellett volna újraindítani stb. Azért se lett TP link, mert habár gond nélkül ment, nekem sokszor okozott bosszúságot, hogy limitált a rendszere, nem lehet úgy állítgatni, ahogy én szeretném, de lehet korából adódott már.
[ Szerkesztve ]
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Raymond
félisten
-
Scarletiel
senior tag
válasz motown5l #47758 üzenetére
Sajnos tényleg a közelében kell lenni, ha már egy szobányi távolságra vagy tőle, akkor is tud gondot okozni, nemhogy az emeleten ami esetleg egy vasbeton szerkezet után van.
-
a2d2
addikt
válasz motown5l #48515 üzenetére
Na azt nem is néztem külön.
Viszont performance monitoron néztem a latencyt.
100Mbps-nál kb 42ms
150-nél 43
200-nál 45
300-nál meg felmegy 600-ra
De visszavonom hogy 200-nál teljesen simán megy mert ugyan a latency sem sokkal nő meg ha körbenézek minden jónak tűnik, nincsenek fekete szegélyek körben a fejmozgásoknál, viszont feltűnik néha 1-1 hiba a képen, olyan mintha pixelhiba lenne.
Mondjuk utána kiraktam egy képet ahol zöld fénycsíkok szegélyezik a sötét hátteret és elkezdtem 10Mbps-tól állítgatni és nézni a képet és úgy látom hogy kb 50Mbps-ig jelentős a javulás, utána viszont ugyanúgy látom a fennmaradó kódolási hibát akár 200-nál is.
Szóval ennyi szöszmötölés után visszavettem az egészet 80-ra ahogy eddig álltViszont vagy tényleg elállítgattam valamit az elmúlt napokban a debug toolban vagy csak ez a performance monitor zavar meg, de olyan mintha VR alatt nem hasítana a gép. Lehet ennyire visszafogja az I7 6700 ezt a 3060ti-t?
A subnautica mint írtam katasztrofális teljesítményű. De tegnap ráindítottam a HL2-re és folyamat narancssárgában voltam. Szóval headroom nélkül éppen hogy tartotta a 90FPS-t, néha be is esett alá. A játékban ugyanúgy áll minden beállítás mint a 1070 alatt mikor néztem, 4xMSAA és be van pipálva a max részletesség meg talán valami jó vízminőség van még ott, nem nagyon lehet mit állítgatni ennél a játéknál.
Természetesen HD pakkot nem tettem még fel. Nem tudom eldönteni hogy nálam van-e a hiba vagy egy ilyen idős játéknak ekkora felbontáson ilyen konfigon nem is kellene vígan 100FPS felett szaladgálnia.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz motown5l #52185 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést, szerintem inkább az lenne a gond, ha nem kapcsolna be a headset tracking.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz motown5l #52193 üzenetére
Szerintem te inkább a Guardian-ra gondolsz, mint a tracking-re.
Bár az alapján amit írsz úgy tűnik tudod, hogy hol kell kikapcsolni, de mivel a nevét nem jól írtad, itt egy cikk ami leírja hogy kell kikapcsolni.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest