Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FeRRaR1

őstag

válasz yodamester10 #5761 üzenetére

Kicsit lelakottnak tűnik a képek alapján, azt vedd számításba, ha ilyen szakadt az ülés, akkor mindig is ilyen lesz, így fogsz be és ki szállni minden nap, ez is számít, nálam sokat nyom a latba vásárlásnál, minden legyen jó állapotban.

Én azért meggondolnék egy benzinest is, [link] és ez csak az első amit feldobott... Szerintem szűrj az alapján, hogy manuális, ár, extrák amik kellenek, de ne a benzin/diesel-t, egy szívó benzines sokkal kisebb kockázat ilyen magas kilóméterrel, se turbó se magas nyomású, porlasztó csúcs, sok nyavalya elszállhat de a benzinesbe nincsen, én biztos átgondolnám, mert lehet hogy 2 literrel kevesebbel járnál el, viszont ha csak egy kis gebasz lesz, már is buktad az összes nyereségedet. [link]

Annyi félre írás van az összes hirdetésben hogy sírni tudnék, szinte mind Bi Xenon, aha, egyrészt az összes távolsági fény H9 halogénes, tehát egyik sem Bi, másrészt ha xenon hol a lámpa mosó? Szóval projektoros halogénre tippelnék inkább. Esetleg kínai xenonnal kombinálva. Legtöbbnek lövése sincsen milyen extrák vannak benne, mi jár mi mellé stb... Azér a bőr belsőt legtöbb helyen eltalálják :DDD

Meg ha annyira rohadtul Xenon, akkor miért van magasság állítás hozzá a világítás kapcsoló mellett, nem is volt hozzá az életben Bi Xenon :W

Új hozzászólás Aktív témák