Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Micha3l
üzenetére
Üdv itt,
Majd lehet hogy jövőre aktuális lesz. XC60 D4 ami most van euro 5, London külváros, de ha bevezetik az ULEZ kiterjesztést akkor kénytelen leszek eladni, bár lassan ott tartok hogy inkább kiköltözök teljesen. Klíma problémáról tudok, több Volvóm is volt P3 platformon, most is van kettő.Mivel szereltem fel napelemeket múlt héten és ez egy nagyon hasonló autó mint az XC60 erre gondoltam mint egyetlen lehetséges Volvo alternatíva. Saját árammal töltöm, közeli boltokba, iskola körökre be se kéne indítani a kályhát. Hosszabb utakra meg ott a diesel, sok nyomatékkal, alacsony fogyasztással.
Ami zavar hogy nem találtam annyira jól felszereltet mint az XC-m, illetve kicsi és rondácska a kínálat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest