Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• FeRRaR1

őstag

válasz runner 125 #12113 üzenetére

Én nem változtattam rajta, annyira van bent ahogy legördült a sorról. Nekem nagyon adja de értem hogy mit mondasz. Ha ránagyítasz az első gyári képre ott megnézed a hátsót az is ilyen, de engem jobban zavart hogy elveszik a felni a nagy kerék ívben amit ugye megoldottam. Az nem jó ötlet hogy csak a hátsót változtatod, akkor az egész futómű, úttartás, geometria változik, most egy nyomvonalon mennek egyenesben, akkor a hátsó nem követné le az elsőket ha kijjebb tenném.

Lehet találni előnyösebb és előnytelenebb szögeket, de nekem nagyon adja ahogy van.

Szilentek leellenőrizve mind tökéletes állapotban van akárcsak a motortartók. Így is épp eleget rontottam a komforton. Nem öltem meg teljesen de kicsit keményebb ugye az egész. Powerflex után lerázná a vesémet is. Nekem ez a gép a tökéletes kompromisszumokról szól. A Powerflex jó, egy csak játszós autóba biztos azt tennék. Amiket fentebb felsoroltam az a lista nekem elég volt. Így most nekem ez az arany középút jó közúton jó verseny pályán. Jobban nem akarom eltolni egyik irányba sem, de nézegettem már a Powerfelxeket, csak nem nekem / most / ebbe a kocsiba valók.

Új hozzászólás Aktív témák