- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
runner 125 #12113 üzenetére
Én nem változtattam rajta, annyira van bent ahogy legördült a sorról. Nekem nagyon adja de értem hogy mit mondasz. Ha ránagyítasz az első gyári képre ott megnézed a hátsót az is ilyen, de engem jobban zavart hogy elveszik a felni a nagy kerék ívben amit ugye megoldottam. Az nem jó ötlet hogy csak a hátsót változtatod, akkor az egész futómű, úttartás, geometria változik, most egy nyomvonalon mennek egyenesben, akkor a hátsó nem követné le az elsőket ha kijjebb tenném.
Lehet találni előnyösebb és előnytelenebb szögeket, de nekem nagyon adja ahogy van.
Szilentek leellenőrizve mind tökéletes állapotban van akárcsak a motortartók. Így is épp eleget rontottam a komforton. Nem öltem meg teljesen de kicsit keményebb ugye az egész. Powerflex után lerázná a vesémet is. Nekem ez a gép a tökéletes kompromisszumokról szól. A Powerflex jó, egy csak játszós autóba biztos azt tennék. Amiket fentebb felsoroltam az a lista nekem elég volt. Így most nekem ez az arany középút jó közúton jó verseny pályán. Jobban nem akarom eltolni egyik irányba sem, de nézegettem már a Powerfelxeket, csak nem nekem / most / ebbe a kocsiba valók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest