Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz focvis #11889 üzenetére
2006-os Mondeoba ültem anno, annak nem tetszett a beltere. Futóművét, mivel nem én vezettem, sajnos nem tudtam úgy tesztelni.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
daninet
veterán
válasz focvis #11947 üzenetére
kipróbálom bár a tied újabb. az enyémnek még nem a színes műszerfala van.
barátomnak volt egy kínai indításgátlója ott kellett ennyit b@szakodni, hogy a kocsi beinduljon[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz focvis #11950 üzenetére
Nem működött. Szerintem ez csak az új verzióknál van, nálam a trip counter-t és a gyújtást kell együtt nyomni. De biztosan az, mert kiírja a hibaüzit is, hogy nem tudja visszaállítani a service counter-t.
nesa: már nem vagyok sajnos pécsen pedig nagyon szerettem ott laki
Most azon gondolkodom, hogy ezek a 16000 környéki VIDA DICE modulok ebayről/aliról mit tudnak? Valaki vett már ilyet?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
FeRRaR1
őstag
válasz focvis #11984 üzenetére
Ennél nincs alkalmasabb eszköz
A cél a meglepetés ereje, egy igazi sleeper.Gondolkoztam egy játszós C30 T5-ön, de túl sok lenne. Már van egy céges vivaro, van a napi futkosós lexus, meg a hosszútávú élmény gép az S80 V8. Egy negyediket is tartsak, se helyem, biztosítás sem olcsó erre felé, meg 4 kocsit a szintemen tartani...
molnarpeter
Nagyon alaposan elő volt készítve minden és több rétegben lekezelve. Illetve géppel meg volt a teljes folyadék csere a fékcsövek cseréje miatt is.Tegnap csapattam párat. Brutális a gép le robbantani nem lehetne az útról. Esőben nagy gáz vagy fék kanyarba, körforgalomba, semmi. Mint ha hozzá ragasztották volna az úthoz és vissza kérdez hogy csak ennyit mersz?
-
FeRRaR1
őstag
válasz focvis #12065 üzenetére
Van második oldala, de csak annyit említ hogy ellenőrizd le a flexibilis drót részt, illetve az ülés háttámlájával legyen egy vonalban hogy ne hajoljon ki és beszállásnál. Nekem eddig is így volt egyébként megnéztem.
Balesetnél még nem okozott gondot, egy belső ellenőrzésnél bukott ki a dolog.
-
tibor.sz
tag
válasz focvis #12077 üzenetére
Ennyi pénzért habozás nélkül én is előfizetnék. De nálunk a valóság az, hogy csak az assistance szolgáltatás éves díja 30.000 Ft körül van (vagy volt legalábbis 1-2 éve). És ebben a szervizelés természetesen nincs benne. Szóval itt egy kicsit másképp mennek a dolgok. Mint úgy általában minden.
-
belaazallat
addikt
válasz focvis #12138 üzenetére
Ár és idő érdekelne. Egy kb, tól - ig. Bontóból való ülés kb pár év után ugyan így járna. 20 éves V40
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
haxxika
senior tag
válasz focvis #12140 üzenetére
Kontaktot majd nekem is pls Pesten, vezető ülésem már elszakadt deréktájban, aztán kéne neki egy varrás.
apropó: ha kiszerelem az ülést hogy oldjam meg a lezárást? simán kulccsal? mer ugye akksit csak lehúzom hogy ne kapjak srs hibát.OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
daninet
veterán
válasz focvis #12245 üzenetére
Pont így néz ki a lámpatest az autómon, még az autó színe is ilyen
Az a fura, hogy a kézikönyven pont így néz ki a lámpatest és h7 izzót ír bele.
Akkor a tompított sima halogén lenne és a távolsági xenon?[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz focvis #12247 üzenetére
Igen, mozog. Kanyart is követi.
Leszedtem a manualt igazából az zavart össze. 324. oldalon írja az izzók listáját és dipped beam H7 LL.
De ez akkor ezek szerint valami alapszériás kocsi leírása.Mondjuk ez a párban csere elég erős, főleg, hogy 40k alatt nincs izzó bele
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz focvis #12249 üzenetére
Lementem kibontani a kocsi elejét, nem tudtam kiszedni az izzót 15 percig mozgattam a foglalatot. Pedig eltekertem mellette azt a rögzítőt, megnéztem yutubon is mások csak kihúzták
Mindenesetre arra jó, hogy láttam milyen izzó van benne. Nem nagyon szeretnék utángyártott izzókat az előző kocsimnál szerintem annyit költöttem utángyártottakra, hogy vehettem volna egy jót
20k ez ami benne van, lehet akkor veszek egy párt, legyen jó.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
atee_13
őstag
válasz focvis #12762 üzenetére
Gyerekkorom egy nagy favoritja a márka.
Nézegettem a 9-3 okat is, de tesztekben nem szerették a "malomkerék kormányt" - így jellemezték- és, h elsőkerekesen rángatták a kormányt gázadásra.Ha jól tudom 9-5 ös megkapták a függőcsapszeges felfüggesztést (nem tudom pontosan hogy hívja a GM a technikát) valamint a flex ride futóművet, ami Opeleknél jól teljesített.
Formailag tetszik a szerkezet kívül belül, de korábban azért vetettem el mert mikor ezelőtt néztem 3,5 milla környékén mozgott annyiért soknak gondoltam.
De tegnap véletlenül megnéztem és 2m+ kicsikért látni párat. Ennyiért meg felcsillant a kíváncsiságom, h lehet be kellene nevezni egyre.Alkatrészeket megnézem, de lehet akkor itt lesz a trükk a dologban, h nem lehet beszerezni majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest