- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
-
Sly189
senior tag
válasz
gzbotii #3220 üzenetére
Hát... az úgy volt hogy jeleztem személyesen a problémámat, jegyzőkönyvet vettek fel az OpticWorldben. Másnap hívtak, hogy sajnos nem tudnak segíteni, lencsét tudnak benne cserélni, ha veszek ismét egy pár új lencsét. Próbáltam jelezni, hogy nekem ez nem megfelelő így, de továbbra is csak ezt a lehetőséget kínálta. Muszáj voltam hangnemet váltani. Megemlítettem a vásárlók könyvét is, majd letettük a telefont. 30 perc elteltével visszahívott a hölgy, hogy felvette a kapcsolatot a gyártóval, és kategória azonos lencsét biztosítanak az ügy elsimítása érdekében. A beszerelést ott végzik. Nem volt szó extra költségről.
Kicsit furcsáltam volna, hogy egy elégedetlen ügyfelet hagynak lógni a levegőben. Nem hiszem, hogy akkora nagy költség lenne egy pár lencse, főleg az én dioptriámmal... (-1.00; -1.25).Remélem az új lencsék megfelelőek lesznek, azért rákukkantok milyet is adnak helyette, Essilor kártyán úgyis rajta lesz.
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
sajnos hagytam magam rábeszélni egy Essilor Prevencia lencsére.
Viszont számomra képernyő előtt marhára zavaró ez a sárgító hatás.
Jeleztem az OpticWorld felé, de elküldtek, új lencsét javasoltak pénzért. Ez sem volt olcsó, szóval még több pénzt nem akarok ebbe beleölni.Esetleg van esély arra, hogy a gyártó hazai képviseletének jelezzem a problémámat és megoldják a helyzetet úgy, hogy ne kerüljön nekem ismét kiadásba?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, OpticWorld Ben most van akció, saját lencsével keret áron komplett szemüveg. Valakinek tapasztalata erről a lencséről?
Napi kb 4 órát dolgozok kijelző előtt, van értelme kék fény szűrős lencsében gondolkozni?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
-1.00-es mindkét szemem, nagyjából milyen lencse árra számíthatok, illetve milyet érdemes? Ahová mennék ott Zeiss és Hoya lencsékkel foglalkoznak.
Sokat ülök számítógép előtt.
Milyen rétegeket érdemes? "Homályosítsatok fel!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest