- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
udvardi1994
újonc
válasz
balazsbence #3278 üzenetére
Szóval attól még nem valószínű, hogy prizmás lenne. Nagy kár, ma egy pillanatra azt hittem hogy élőben kikérdezhetek erről egy ismerőst......mondjuk utólag, hát csalódnom kell.
Ami a másik fórumot illeti, szerintem jogosan lettem dühös, hogy ott kb. senki nem ért a problémámhoz, és még válaszolni sem hajlandók
.
"Menj el egy optikába, ahol csinálták esetleg a szemüveged és old meg a problémát ott."
Hát hogyne eddig is meg tudták oldani......Pl.: kedves Ofotért olyan borzalmas volt, hogy ők nem hogy ezt a problémát, de még a szemüveg beállítását se tudták megoldani. A mostani fúrt/ keret nélküli szemüvegemmel beállítási probléma nincs (nagyon kényelmes keret), de ugye ettől is ugyanúgy fáj a fejem (ez sem prizmás).
Amúgy meg "balazsbence" kíváncsi lennék, hogy te mi a fészkes fenét tennél azután, hogy felülvizsgálták az eredményt, vissza is jelölték a szemüveget, de azután is fájna tőle a fejed.......és mondjuk 100 %-ig meg lennél róla győződve hogy attól fáj a fejed.......mert Pl.: szemüveg levételtől kb. megszűnik azonnal a fejfájásod fele, háromnegyede.
Vagy kifognál egy "remek" szemész szakorvost, aki Polatest is végez, megállapít oldalanként 3-3 prizmát.......de azt is hozzá teszi hogy szerinte nem ettől fáj a fejed, esetleg, talán, de nem tudja garantálni.
Azt hiszem akkor te is bajban lennél, hogy kihez fordulj........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple TV eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest