Új hozzászólás Aktív témák

• udvardi1994

újonc

válasz balazsbence #3278 üzenetére

Szóval attól még nem valószínű, hogy prizmás lenne. Nagy kár, ma egy pillanatra azt hittem hogy élőben kikérdezhetek erről egy ismerőst......mondjuk utólag, hát csalódnom kell. :(

Ami a másik fórumot illeti, szerintem jogosan lettem dühös, hogy ott kb. senki nem ért a problémámhoz, és még válaszolni sem hajlandók :((( .

"Menj el egy optikába, ahol csinálták esetleg a szemüveged és old meg a problémát ott."

Hát hogyne eddig is meg tudták oldani......Pl.: kedves Ofotért olyan borzalmas volt, hogy ők nem hogy ezt a problémát, de még a szemüveg beállítását se tudták megoldani. A mostani fúrt/ keret nélküli szemüvegemmel beállítási probléma nincs (nagyon kényelmes keret), de ugye ettől is ugyanúgy fáj a fejem (ez sem prizmás).

Amúgy meg "balazsbence" kíváncsi lennék, hogy te mi a fészkes fenét tennél azután, hogy felülvizsgálták az eredményt, vissza is jelölték a szemüveget, de azután is fájna tőle a fejed.......és mondjuk 100 %-ig meg lennél róla győződve hogy attól fáj a fejed.......mert Pl.: szemüveg levételtől kb. megszűnik azonnal a fejfájásod fele, háromnegyede.

Vagy kifognál egy "remek" szemész szakorvost, aki Polatest is végez, megállapít oldalanként 3-3 prizmát.......de azt is hozzá teszi hogy szerinte nem ettől fáj a fejed, esetleg, talán, de nem tudja garantálni.

Azt hiszem akkor te is bajban lennél, hogy kihez fordulj........

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés