- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
udvardi1994
újonc
válasz
balazsbence #3271 üzenetére
Hát lehet kéne még egy polateszt.
Amúgy a polateszt vizsgálatot nem sztk szemészeten, hanem egy magánoptikában végezték, egy magánszemorvos.
A vizsgálat végén azt hajtogatta, hogy szerinte az a 3-3 prizma szerinte nem okoz fejfájást, bár van egy kis szemizom egyensúlyproblémám. Nem tudja garantálni hogy ettől fáj a fejem............de szerinte egy kis terhet levenne rólam.
Amúgy tök olcsó volt a vizsgálat díja, mindössze 6000 Ft. Csodálkoztam is rajta, hogy csak ennyi......máshol ezt jóval drágábban adják, inkább 10-15 ezer forint között szokott lenni. Hmmm meg azon is csodálkoztam hogy nem igazán akar a vizsgálatot végző szemorvos üzletet csinálni. Persze azért jó, hogy feleslegesen lehúzni se akar, szóval becsületes.
És hogy milyen volt a prizmás szemüveg felpróbálva (próbakeretbe)? :
Soha életemben nem láttam még olyan tisztán, varázslatosan szép volt benne a világ, mind közelre, mind pedig távolra
Viszont ebben is fájt a fejem úgy 5-ször jobban, és agyilag fogyatékosnak éreztem magam benne. Bár azt hallottam, hogy ezt a szemüveget hosszabb ideig tart megszokni, és a megszokási idő után elmúlik a fejfájás,és egy új látási élményben lesz részünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged