Új hozzászólás Aktív témák

• udvardi1994

újonc

válasz balazsbence #3271 üzenetére

Hát lehet kéne még egy polateszt.

Amúgy a polateszt vizsgálatot nem sztk szemészeten, hanem egy magánoptikában végezték, egy magánszemorvos.

A vizsgálat végén azt hajtogatta, hogy szerinte az a 3-3 prizma szerinte nem okoz fejfájást, bár van egy kis szemizom egyensúlyproblémám. Nem tudja garantálni hogy ettől fáj a fejem............de szerinte egy kis terhet levenne rólam.

Amúgy tök olcsó volt a vizsgálat díja, mindössze 6000 Ft. Csodálkoztam is rajta, hogy csak ennyi......máshol ezt jóval drágábban adják, inkább 10-15 ezer forint között szokott lenni. Hmmm meg azon is csodálkoztam hogy nem igazán akar a vizsgálatot végző szemorvos üzletet csinálni. Persze azért jó, hogy feleslegesen lehúzni se akar, szóval becsületes.

És hogy milyen volt a prizmás szemüveg felpróbálva (próbakeretbe)? :

Soha életemben nem láttam még olyan tisztán, varázslatosan szép volt benne a világ, mind közelre, mind pedig távolra :D :D Viszont ebben is fájt a fejem úgy 5-ször jobban, és agyilag fogyatékosnak éreztem magam benne. Bár azt hallottam, hogy ezt a szemüveget hosszabb ideig tart megszokni, és a megszokási idő után elmúlik a fejfájás,és egy új látási élményben lesz részünk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés