- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
Sziasztok! Látásvizsgálaton voltam, és nem értek valamit. Sikerült a jobb szememhez egy olyan próbalencsét találni, amivel tényleg tökéletesen láttam. De mégsem azt írták fel nekem, hanem egy negyed dioptriával gyengébbet, mert az megzavarja az agyat, ha a jobb szememmel látnék most jobban úgy, hogy eddig a bal szememmel láttam jobban.
Honnan tudja aki vizsgál, hogy eddig a bal szememmel láttam jobban? Mert ugyan a korábbi vizsgálatom eredménye megvolt nekik, de a mostani szemüvegemmel nem nézték meg, hogy melyik szememmel látok jobban.
Kaptam más fórumon olyan választ, hogy az nem jó, ha túl van korrigálva, de létezik, hogy túl van korrigálva, ha tényleg tökéletesen látok vele?
Szeretnék rájönni, hogy miért nem hordhatok olyan szemüveget, amivel tökéletesen látnék... ha tényleg nem lenne jó, elfogadom, de szeretném megérteni az okát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Külpolitika
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest