Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van egy lista, amiben mindössze néhány féle szó van, de azok többször. ezt kellene megszámolni, hogy ki hányszor, és sorba állítani őket.
megszámolni én is meg tudom (grep szó file | wc -l), csak azt nem tudom hirtelen, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy maga a szkript keressen rá az egyes szavakra (sort | uniq ad egy listát).
for i in $(sort lista.txt | uniq) do
ez valszeg benne lesz (ciklust sose bírtam helyesen írni...)
grep $i lista.txt | wc -l
ez fogja adni a számot... csak ezt is valami változóba, vagy egyből egy file-ba/kimenetre kellene írni, a $i elé.
erre kérnék valami kultúrmegoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Alkoholista nevelde
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest