- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhoenixAngel
csendes tag
Sziasztok!
Azért írok nektek, mert segítségre lenne szükségem! Szerintem Ti tudtok segíteni, s nekem ez elég fontos lenne! Kérlek ha tudtok, akkor segítsetek!
Nos a problémám a következő:
Egy kisebb hálózattal próbálkozom, s elakadtam a következő problémánál! (Linux server - windowsos kliensek)
Van nekem egy adott csoportom, minek neve legyen Phoenix, ami pár gépből, pontosabban pár felhasználóból áll! Mindegyiknek megvan a maga jelszava! Én ennek a csoportnak az összes felhasználójának jelszavát szeretném megváltoztatni egyszerre, pwgen-nel úgy, hogy ne legyenek benne z,y,1,I karakterek! Gondolom ezt for ciklussal lehet megírni, miután kiolvastattam a csoport tagjait a group fájlból! Majd ha megváltoztatta akkor azt írja be smbpasswd-del, valamint chpasswd-del a shadow fáljba! Valamint készítsen egy fájlt amit a csoport mindegyik tagja lát, hogy meg tudják nézni az új kódjukat, s utánna meg tudják változtatni, de azt már ne lássa senki, csak az adott felhasználó! Nem tudom, hogy erre milyen scriptet lehetne írni? Kérlek ha tudtok segíteni ebben, akkor segítsetek! Előre is köszönöm!
Phoenix
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest