- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhoenixAngel
csendes tag
Sziasztok!
Azért írok nektek, mert segítségre lenne szükségem! Szerintem Ti tudtok segíteni, s nekem ez elég fontos lenne! Kérlek ha tudtok, akkor segítsetek!
Nos a problémám a következő:
Egy kisebb hálózattal próbálkozom, s elakadtam a következő problémánál! (Linux server - windowsos kliensek)
Van nekem egy adott csoportom, minek neve legyen Phoenix, ami pár gépből, pontosabban pár felhasználóból áll! Mindegyiknek megvan a maga jelszava! Én ennek a csoportnak az összes felhasználójának jelszavát szeretném megváltoztatni egyszerre, pwgen-nel úgy, hogy ne legyenek benne z,y,1,I karakterek! Gondolom ezt for ciklussal lehet megírni, miután kiolvastattam a csoport tagjait a group fájlból! Majd ha megváltoztatta akkor azt írja be smbpasswd-del, valamint chpasswd-del a shadow fáljba! Valamint készítsen egy fájlt amit a csoport mindegyik tagja lát, hogy meg tudják nézni az új kódjukat, s utánna meg tudják változtatni, de azt már ne lássa senki, csak az adott felhasználó! Nem tudom, hogy erre milyen scriptet lehetne írni? Kérlek ha tudtok segíteni ebben, akkor segítsetek! Előre is köszönöm!
Phoenix
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gran Turismo
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest