- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
prucam
tag
válasz
bambano #1463 üzenetére
grep '<title>' $d/$i | sed -e 's,^.*<title>[ ]*,,' -e 's,[ ]*-.*$,,' >> $d/title.txt
Ma próbáltam:
Bajok Harryvel
Az utolsó ítélet
Az utolsó kívánság
Bátorság próbaTökéletes! Ezt egyedül, nem találtam volna ki.
Azt elmondom, talán érdekel valakit mit is csinálok (ill. próbálok ?). Szeretnék egy olyan scriptet írni aminek lényege, hogy egy könyvtárba letölti a *html oldalakat, az infót kiszűri ami kell, másol, hozzáfűz stb. majd a végén *.rar-ba csomagol.
Sajnos, az egyszerűbb dolgokat még megoldom (v. utánézek a neten), de nem sok "lövésem" van a scriptekhez.
Amit egy hét alatt olvastam, az nem igazán elég, tudnátok-e továbbra is segíteni?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest