- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
Topikgazda
válasz
kisskd #16339 üzenetére
Ez annyira keves informacio, hogy nincs min elindulni.
Eloszor internet kapcsolat nelkul inditsd (WAN csatlakozo legyen ures) es ellenorizd a beallitasokat.
A szolgaltaoi eszkoz milyen milyen IP tartomanyt hasznal?
A MIR3G milyen lokalis IP tartomanyt hasznal?
A szolgaltatoi eszkoz tipusa? -
Flowtation
őstag
válasz
kisskd #13383 üzenetére
Szia!
Köszi!
- Reboot volt többször is, sajnos nem segített.
- rootként lépek be, mindent tudok változtatni
- még a fele hely szabad, már ha a csomagtelepítős résznél mutatott hely a mérvadó
-erre gondoltam én is, többször próbáltam vagy így vagy úgy, reboot után is, uazt a hibát reprodukálom.(#13384) woodworm
No erre nem gondoltam. Amit linkeltél ez most az új elérési út? Tehát ezt kell beillesztenem a sources.list fájlba, már ha itt ilyen van? Vagy itt nem úgy működik mint egy "átlag" linux disztrónál?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
kisskd #12944 üzenetére
Szia!
Itthon most szerintem leginkább a Linksys WRT szériát (1200AC/1900AC/3200ACM) érdemes beszerezni. Sajnos a DIR-860L külföldön sem kapható már, kifutott termék. Persze, ha van jó áron támogatott, a már említett MT7621-es SoC-al szerelt router, az is jó választás lesz.
-
Headless
őstag
válasz
kisskd #12944 üzenetére
Szia!
Sajnos a dir860l kifutott teljesen már sehol sem kapni. viszont a xioami olyan áron van, amit minden más gyártó megirigyelhet, persze azt tudni kell róla, ha szükséges a sok lan port, akkor az nem lesz jó, habár céges környezetben a switch úgyis elengedhetetlen, akkor meg már mindegy.
Openwrt/lede alatt a mostani fejlesztések az mt7621AT-s platformot elég komolyan veszik, hardveres nat, wifi stb... Szóval ha alternatívát keresel akkor ezekkel szereltekkel nagyon mellé nem tudsz nyúlni. Bár nem nagyon van olyan, amit leakasztasz a médiamárkt polcairól. Persze az openwrt támogatottságot is nézd az elején van pár asus is, de azok a drága kategóriák.[link]
Jelenleg inkább a 76x2, 7603-as wifivel rendelkezőket érdemesebb választani.
-
bambano
titán
upc nem tud adni fix ip-t. max. elég ritkán változó ip-t tud csak adni.
ráadásul ha lakosságiból váltasz üzleti előfizetésre, ott szinte biztosan cserélik az ip-t.szerintem meg lehetne faragni azt a hálózatot rendesen úgy is, hogy a modem natol.
az más tészta, hogy ez a beállítási mód az upc-nak meglehetősen rossz. de ők tudják. -
vjozsef
senior tag
"Felállás: kis iroda, UPC-s Cisco modem/router kombó, ami újabban sajnos NATol is, nem lehet róla leszoktatni."
DEHOGYNEM!
Uzleti felhasznalokent (elofizetokent) kerheted a UPC-t hogy ne NAToljon. Nalunk is ez volt, majd 1 oras telefonalgatas utan atallitottak, mert nekem sem tetszett.
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Transmission esetén nem igazán (és egyébként sem) javaslom az NTFS használatát.
Egyébként az umount valószínűleg azért nem ment, mert a rendszer szerint nyitva voltak onnan file-ok. Ezt az lsof paranccsal megnézheted, aztán a hozzá tartozó process-t (process-eket) kilövöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged