- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
kisskd #16339 üzenetére
Ez annyira keves informacio, hogy nincs min elindulni.
Eloszor internet kapcsolat nelkul inditsd (WAN csatlakozo legyen ures) es ellenorizd a beallitasokat.
A szolgaltaoi eszkoz milyen milyen IP tartomanyt hasznal?
A MIR3G milyen lokalis IP tartomanyt hasznal?
A szolgaltatoi eszkoz tipusa? -
Flowtation
őstag
válasz
kisskd #13383 üzenetére
Szia!
Köszi!
- Reboot volt többször is, sajnos nem segített.
- rootként lépek be, mindent tudok változtatni
- még a fele hely szabad, már ha a csomagtelepítős résznél mutatott hely a mérvadó
-erre gondoltam én is, többször próbáltam vagy így vagy úgy, reboot után is, uazt a hibát reprodukálom.(#13384) woodworm
No erre nem gondoltam. Amit linkeltél ez most az új elérési út? Tehát ezt kell beillesztenem a sources.list fájlba, már ha itt ilyen van? Vagy itt nem úgy működik mint egy "átlag" linux disztrónál?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
kisskd #12944 üzenetére
Szia!
Itthon most szerintem leginkább a Linksys WRT szériát (1200AC/1900AC/3200ACM) érdemes beszerezni. Sajnos a DIR-860L külföldön sem kapható már, kifutott termék. Persze, ha van jó áron támogatott, a már említett MT7621-es SoC-al szerelt router, az is jó választás lesz.
-
Headless
őstag
válasz
kisskd #12944 üzenetére
Szia!
Sajnos a dir860l kifutott teljesen már sehol sem kapni. viszont a xioami olyan áron van, amit minden más gyártó megirigyelhet, persze azt tudni kell róla, ha szükséges a sok lan port, akkor az nem lesz jó, habár céges környezetben a switch úgyis elengedhetetlen, akkor meg már mindegy.
Openwrt/lede alatt a mostani fejlesztések az mt7621AT-s platformot elég komolyan veszik, hardveres nat, wifi stb... Szóval ha alternatívát keresel akkor ezekkel szereltekkel nagyon mellé nem tudsz nyúlni. Bár nem nagyon van olyan, amit leakasztasz a médiamárkt polcairól. Persze az openwrt támogatottságot is nézd az elején van pár asus is, de azok a drága kategóriák.[link]
Jelenleg inkább a 76x2, 7603-as wifivel rendelkezőket érdemesebb választani.
-
bambano
titán
upc nem tud adni fix ip-t. max. elég ritkán változó ip-t tud csak adni.
ráadásul ha lakosságiból váltasz üzleti előfizetésre, ott szinte biztosan cserélik az ip-t.szerintem meg lehetne faragni azt a hálózatot rendesen úgy is, hogy a modem natol.
az más tészta, hogy ez a beállítási mód az upc-nak meglehetősen rossz. de ők tudják. -
vjozsef
senior tag
"Felállás: kis iroda, UPC-s Cisco modem/router kombó, ami újabban sajnos NATol is, nem lehet róla leszoktatni."
DEHOGYNEM!
Uzleti felhasznalokent (elofizetokent) kerheted a UPC-t hogy ne NAToljon. Nalunk is ez volt, majd 1 oras telefonalgatas utan atallitottak, mert nekem sem tetszett.
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Transmission esetén nem igazán (és egyébként sem) javaslom az NTFS használatát.
Egyébként az umount valószínűleg azért nem ment, mert a rendszer szerint nyitva voltak onnan file-ok. Ezt az lsof paranccsal megnézheted, aztán a hozzá tartozó process-t (process-eket) kilövöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52