Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
suste
veterán
-
suste
veterán
válasz hudyfiu #5611 üzenetére
na várj!
ha te most azt akarod, hogy az UPC NAT-olt hálóján lévő saját hálózatodat elérjed NET felöl, akkor ez nem fog menni, még ha az UPC-től kapott IP-t küldöd is fel a DDNS-re
ez kb olyan, mintha az én belsőhálós IP-met hívnám meg kintről....nem sokat érnék vele (192.168.1.100)
ha NAT-olt IP-t/netet kapsz, akkor csak a szolgáltatónál beállított forward esetén érsz el bármit is a saját hálódon a NET felöl meghívva, mint ahogy normál IP esetén is ez van ha belső hálós gépet/szolgáltatást akarsz elérni
a NAT-oló eszközön kívül senki/semmi nem tudja, hogy merre van az általad használt belső IPerre gondoltál???
-
MODERÁTOR
-
erikke17
őstag
válasz hudyfiu #5915 üzenetére
Köszi ez valószínűleg jó lesz DD-WRT-ben gondolkodtam de olvastam, hogy Gargoyle stabilabb...
Egyszerűen tallózzam be mint ha frissíteném? Előtte természetesen kap egy reset-et...
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest