- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Jocó@
tag
válasz
xabolcs #20030 üzenetére
Tiszta telepítéssel nem próbáltam. Úgy tudom, hogy abban nincs Luci.
Azzal se játszottam még, hogy resetelem, és kézzel újra beállítom. (hiszen akkor minek van config backup, meg upgrade...)Mivel használati eszköz, ezért időablak sincs, amikor 2 órát ellenne a ház működő internet kapcsolat nélkül.
Igazából a kívánt csomagokat sem tudom. Ezért van a make menuconfig, hogy kiválassza nekem.
Nincs túl nagy kedvem a nappaliban egy notebook-al a router előtt kuporogni, és képernyő képekről újra beállítgatni a konfig-ot.
Ha nem tudom az adatok megtartásával megoldani, akkor veszek egy újabb router-t, felkonfigolom azt, és hotswap-ben kicserélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest